Dr. James Murphy - director ştiinţific al Departamentului de cercetare ştiinţifică al BAT

C.P.
Comunicate de presă / 11 mai 2023

Dr. James Murphy - director ştiinţific al Departamentului de cercetare ştiinţifică al BAT

BAT îl numeşte pe dr. James Murphy în funcţia de director al Departamentului de cercetare ştiinţifică al companiei, acesta devenind totodată membru al Consiliului Director, anunţă compania printr-un comunicat de presă. Dr. Murphy va juca un rol important în coordonarea programelor extinse de cercetare şi dezvoltare ale BAT, care sprijină obiectivele companiei de reducere a impactului asupra sănătăţii prin dezvoltarea noilor categorii de produse din tutun şi nicotină cu risc redus.

Dr. James Murphy va conduce echipa globală de cercetare ştiinţifică din Centrul BAT pentru cercetare şi dezvoltare din Southampton, asigurând respectarea celor mai bune practici şi standarde în cercetarea derulată în cadrul BAT. De asemenea, prin activitatea sa va contribui la furnizarea de dovezi ştiinţifice suplimentare în sprijinul noilor categorii de produse dezvoltate de BAT.

Jack Bowles, Director Executiv BAT, a spus: "James este un lider cu foarte multă experienţă, foarte apreciat şi cu o contribuţie extraordinară în dialogul nostru în domeniul ştiinţific cu autorităţi de reglementare, mass-media şi comunitatea ştiinţifică. BAT a făcut progrese semnificative în ultimii ani pentru promovarea obiectivului nostru de reducere a impactului fumatului asupra sănătăţii şi de construire a unui viitor mai bun (A Better Tomorrow). Calităţile de lider şi experienţa lui James vor contribui cu siguranţă la accelerarea acestui progres."

Dr. Murphy a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea noilor categorii de produse ale BAT încă de la început, fiind cel care a coordonat dezvoltarea primelor produse de vapat ale companiei în 2013-2014, condorm sursei citate. În calitate de coordonator al cercetării pentru fundamentarea reducerii riscurilor, el a creat şi publicat cadrul BAT de evaluare ştiinţifică în nouă etape pentru evaluarea noilor categorii de produse ale companiei.

Dr. James Murphy, Director ştiinţific al Departamentului de cercetare ştiinţifică al BAT, a spus: "La BAT avem un obiectiv clar: acela de a construi un viitor mai bun (A Better Tomorrow) prin reducerea impactului asupra sănătăţii. Vom reuşi acest lucru oferindu-le consumatorilor adulţi o gamă variată de produse cu risc redus. Obiectivul BAT este ca 50 de milioane de consumatori să aleagă produsele sale care nu implică arderea tutunului până în 2030. Anul trecut, 22,5 milioane de consumatori au ales deja aceste noi categorii de produse ale BAT. Este important să înţelegem că cea mai mare parte a riscurilor asociate fumatului este cauzată de arderea tutunului şi nu de nicotină."

Dr. Murphy are peste 20 de ani de experienţă şi a ocupat o serie de funcţii de conducere în cercetare şi dezvoltare, unităţi de producţie şi marketing la BAT. În perioada recentă a fost vicepreşedinte executiv pentru cercetare ştiinţifică şi dezvoltare în cadrul companiei BAT din SUA cu sediul în Winston-Salem, Carolina de Nord.

Bazat pe dovezile existente şi presupunând o trecere completă de la fumat la aceste produse, care nu sunt lipsite de risc şi provoacă dependenţă.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb