DRAGNEA, DESPRE SENTINŢA ÎN DOSARUL ANGAJĂRILOR FICTIVE: "Sunt complet nevinovat"

I.M.
Politică / 21 mai 2019

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu are emoţii în privinţa sentinţei care va fi dată pe 27 mai în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman şi că este "complet nevinovat".

"Eu nu mai am demult emoţii. Sunt complet nevinovat. Ce va decide instanţa, vom vedea. Sigur că nu poate nimeni opri speculaţiile cu aceste coincidenţe, în aceeaşi zi CCR trebuia să judece o speţă destul de clară şi ÎCCJ la fel. Să vedem pe 27 mai", a declarat Liviu Dragnea, astăzi, la Adevărul Live, conform Agerpres.

El a adăugat că decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ar trebui să fie bazată pe probe, "probe care nu există".

ÎCCJ a stabilit pentru 27 mai pronunţarea sentinţei definitive în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. cit este el de nemernic!

    A pus oameni sa faca angajari fictive, a luat hrana de la gura copiilor defavorizati, amariti nenorociti, a nenoroct oamni care pling acum in fata judecatorilor, pur si simplu a distrus destine, si auzi la el nemernicul, el se consdera nevinovat. Ce fel de nemernic o mai fi si nemernicul asta?! 

    Am mai intilnit asemena cazuri, aparent rare, dar care la o sumara analiza constatam ca sunt surprinzator de multe. Ne aducem aminte de frauda aparent coordonata de Monica Maria Iacob-Ridzi, frauda care a fost facuta pentru a asigura fonduri pentru campania stupidei Elena Basescu. Ne amintim cu groaza ca EBA a ajuns eurparlamentar iar Monica, mama a doi copii minori si bolnava, a facut 3 ani de inhisoare, ca asa-i in viata: "Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri...Pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine"

    Nemernicul, fratele e cruce a lui Mazare, efigie a PSD, vrea sa scape nevinovat, iar altii sa plateasca pentru nemerniciile lui. 

    1. Intru totul de acord d-le Pribeag ; cum s-o fi imbogatit asa de mult cu leafa numai de la stat si ce au facut organele statului competente pentru paza avutiei nationale ? Cazul insulei "Belina si bratul Pavel", cum de nu se ancheteaza mai repede si cei vinovati - in frunte cu "cistitul" si "nevinovatul" Dragnea, sa raspunda conform legi pentru ilegalitatile facute .!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb