Dragoş Răducan preia şefia Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc

G.U.
Miscellanea / 15 aprilie 2022

Sursă foto: FPTR/Facebook

Sursă foto: FPTR/Facebook

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) va fi condusă în următorii patru ani de Dragoş Răducan, până în prezent prim-vicepreşedinte executiv al FPTR, care a fost ales în această funcţie în cadrul Adunării Generale a organizaţiei, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Dragoş Răducan preia conducerea în urma retragerii omului de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori în turism din ţară.

Dragoş Răducan are o experienţă de peste 40 de ani în turism, este doctor în ştiinţe, are studii de masterat în ecoturism, management agroturistic şi alimentaţie publică şi este profesor asociat la Universitatea Româno-Americană. Totodată, este antreprenor în turism, deţine o companie de consultanţă şi management hotelier, operează un hotel pe litoralul românesc şi are expertiză în consultanţă, management şi formare profesională.

"În numele federaţiei, îi mulţumesc domnului Mohammad Murad, Preşedintele de Onoare al FPTR, pentru că a transformat organizaţia într-una dintre vocile importante din turismul autohton şi că a reuşit să pună federaţia la masa negocierilor cu reprezentanţii guvernamentali pe teme ce ţin de dezvoltarea turismului românesc. În urma discuţiilor constructive din cadrul acestei şedinţe sunt convins că în noua formulă de conducere, împreună cu vicepreşedinţii şi mai ales cu domnul Nicolae Bucovală, prim-vicepreşedinte FPTR, antreprenor de anvergură şi preşedinte al Organizaţiei Patronale Mamaia - Constanţa, alături de care am candidat astăzi, să continuăm în această direcţie. FPTR reprezintă angajatorii din turismul autohton, iar guvernanţii trebuie să ţină cont de părerea oamenilor de afaceri atunci când reglementează domeniul în care aceştia îşi desfăşoară activitatea. Trebuie create pârghii pentru sprijinirea mediului de afaceri în vederea dezvoltării şi creşterea ponderii veniturilor turismului românesc în PIB", a menţionat Dragoş Răducan.

Astfel, în noul mandat, conducerea FPTR va fi de asigurată de Dragoş Răducan - preşedinte FPTR, Nicolae Bucovală - prim-vicepreşedinte FPTR şi vicepreşedinţi: Roxana Cojocea - Organizaţia Patronală de Turism Poiana Braşov, Lucian Stanciu - Organizaţia Patronală din Turism Deva - Hunedoara, Nicolae Bucovală - Organizaţia Patronală Mamaia - Constanţa, Linica Stan - Organizaţia Patronală Mangalia, Andreea Şerban - Organizaţia Patronală Eforie, Adrian Stănciulescu - Organizaţia Patronatul National al Agenţiilor de Turism, Virgil Stancu - vicepreşedinte Zona II (Sud-Est), Ion Ioniţă - vicepreşedinte Zona III (Sud), Ion Andrei - vicepreşedinte Zona IV (Sud-Vest), Lucian Stanciu Gorun - vicepreşedinte Zona V (Vest), Roxana Cojocea - vicepreşedinte Zona VII (Centru), Nicolae Istrate - vicepreşedinte Zona VIII (Bucureşti-Ilfov).

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a avut un cuvânt decisiv de spus în definitivarea programului coaliţiei de guvernare la capitolul Turism, 18 din cele 23 de propuneri ale FPTR fiind preluate în Programul de Guvernare 2020-2024 şi se află în curs de implementare.

În următorii 4 ani, pe lângă permanentizarea acordării voucherelor de vacanţă pentru personalul bugetar, finalizarea legislaţiei pentru înfiinţarea şi funcţionarea OMD-urilor în România, reducerea taxelor şi impozitelor pe forţa de muncă, modificarea legislaţiei drepturilor de autor, noua echipă de conducere a FPTR a precizat că obiectivul său principal este ca federaţia să fie permanent implicată atunci când se iau deciziile importante în turism, atât de autorităţile centrale, cât şi de cele locale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb