DRAGU: "Întâlnirea de luni Ciucă-Cioloş nu este una de negociere"

J.P.
Politică / 25 octombrie 2021

"Întâlnirea de luni Ciucă-Cioloş nu este una de negociere"

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, spune că întâlnirea care va avea loc, luni, între liderul USR, Dacian Cioloş, şi premierul desemnat, Nicolae Ciucă, nu va fi pentru negocieri referitoare la Cabinetul Ciucă, conform Agerpres.

"Luni va fi o discuţie între preşedintele USR, Dacian Cioloş, şi premierul desemnat, Nicolae Ciucă. Premierul desemnat vrea să discute intenţiile pe care le are cu acest Guvern. Domnul Ciucă i-a spus clar (n.r. lui Dacian Cioloş) că vrea să prezinte intenţiile pentru un guvern minoritar - echipa, programul. Nu este o negociere", a spus Dragu, duminică, la Digi 24.

Aceasta a menţionat că premierul desemnat l-a contactat pe liderul USR şi i-a cerut să aibă această întâlnire.

Preşedintele Senatului a amintit că USR susţine că soluţia actuală pentru România nu este un guvern minoritar, ci refacerea coaliţiei.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă va discuta, luni, cu reprezentanţii conducerii Uniunii Salvaţi România pe marginea Programului de guvernare, a informat, duminică, Partidul Naţional Liberal.

"Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuţiile pentru finalizarea Programului de guvernare, împreună cu echipele de experţi ale Partidului Naţional Liberal şi ale Uniunii Democrate Maghiară din România, în prezenţa preşedinţilor Florin Cîţu şi Hunor Kelemen. Luni, 25 octombrie, premierul desemnat Ciucă va purta discuţii cu reprezentanţii conducerii Uniunii Salvaţi România pe marginea Programului de guvernare", a precizat sursa citată.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Dle Ciucă ,nu stiu ce calități de general ai ,dar îți patezi stelele cu " guvern minoritar " ,adică sprijinit doar de un Iohannis in deriva! Nu trebuia să accepți! Nimeni nu ia poziția de drepți că ești general peste niște liberali ce se ceartă între ei ! Cu USR ai avea majoritate!

    Chiar si dumneata, nededulcit cu politica ar trebui să înțelegi! Chiar nu realizezi că Iohannis nu are nimic în cap ? 

    1. Azi,se vor reantalni cei care sub comanda lui TARZAN SCAPATATUL (iohannis) au format FERMA ANIMALELOR dupa alegeri.Dupa ce au navalit in cladirea Guvernului coborati din COPACII in care salasuiau,fiind niste "animale" salbatice,cu creieri mai slabi decat ai maimutelor,cei din "FERMA ANIMALELOR",au trecut la DISTRUGEREA Romaniei dupa chipul si asemanarea lor. La comanda,a fost numit CERCOPITECUL CATU,care traind in jungla,a dat peste niste frunze de CANEPA,care iau alterat creierul si fiind autist s-a lovit de alti CERCOPITECI care faceau parte din regnul numit USR-PLUS.Apoi,au trecut la NENOROCIREA Romaniei dupa chipul si asemanarea lor,sub atenta supraveghere a lui TARZAN SCAPATATUL.Tara,a inceput rapid sa se scufunde dupa modelul TITANICULUI,lasand in urma CIMITIRE pline cu Romani morti mai multi ca in cele doua RAZBOAIE Mondiale.Crezand ca ei se afla inca in COPACII din care coborasera,au inceput sa treaca la "disciplinarea" cetatenilor romani cu salbaticia cre caracterizeaza animalele.Dupa ce au pus Tara la pamant,Romanii,sau trezit din AMORTEALA care ii cuprinsese si datorita masurilor ABERANTE care duceau sigur la DISOLUTIA ROMANIEI,au reusit sa destrame FERMA.Ca si ANIMALELE RANITE,cei care guverneaza inca,sau luat la BATAIE intre ei,acuzanduse reciproc ca unii au distrus FERMA. Asa s-a ajuns ca din lipsa unor masuri,politice,administrative si medicale corecte,Romanii sa moara cu miile pe luna,fapt care a dus la destramarea FERMEI,ramanand la conducere numai o parte dintre CERCOPITECI. Cand TARZAN a vazut ca risca sa poata pierde FERMA si cei care mai ramasesera la conducere riscau sa fie trimisi inapoi in copaci a trecut la "MANGAIEREA' pa crestet a celor pe pe care i-a indepartat cu FORTA din lupta POLITICA,adica PSD,care stand pe TUSA doi ani,sub conducerea "INTELEAPTA" a "GOLANILOR" din fruntea PSD,vor sa treaca si ei la CIOLAN satui de STEVIE si URZICI.Astfel,FERMA ar fi salvata si ar deveni si mai mare spre multumirea lui TARZAN.Daca acest lucru se v-a intampla,ROMANIA,v-a fi o COLONIE de SACRIFICIU in detrimentul cetatenilor propii si spre multumirea celor care PASTORESC COLONIA .FEREASCA DUMNEZEU.!

    Ciuca nu are intalnire de negociere pentru ca nimeni nu va vrea. Voi USR sunteti cei care v-ati aliat cu AUR ca sa va dati jos propriul Guvern in care ati avut ministerele cele mai banoase si importante. Plus ca ati umplut schemele cu sute de trotinetisti habarnisti de-ai vostri. Nu a fost bine ati vrut mai mult, practic sa conduceti voi guvernul si ati depus motiune. V-ati dat jos guvernul in care huzureati si ati venit voi cu propunere de guvern, niste penibili pafaristi cu care ati luat scorul istoric de 86 de voturi. Acum stati in opozitie ca la putere nu v-a placut. Nimeni nu se va mai alia vreodata cu voi pt ca sunteti perfizi si tradatori chiar daca astia de la PNL v-au dat tot ce ati cerut. Poate fuzionati cu AUR ca v-ati inteles bine la motiune, votantii vostri fiind atat de im…..cili incat chiar s-au bucurat de noua alianta. Hai succes la opozitie. Sper sa treaca si PNL in opozitie ca la putere nu au fost buni de nimic.

    1. AUR nu se poate alia (murdări) cu jegurile usr.

      Îți explic simplu, poate înțelegi: un prieten te invită la masă, cu familia.te duci cu soția și cei 4 copii. Cand apar aperitivele, unui copil îi cade pe jos o bucată de salam .Vina lui! Gazda îți dă copilul afară, protestezi,copilul a ieșit fin curte, asta e .Soția îți face semne s supărare,tu îi atragi atenția gazdei să nu se repete. Promite. Se aduce ciorba, un copil vede o muscă în ciorbă! Vina gazdei,Nu? Prietenul îl jigneste că ridicând lingura a pătat masa! Afară și al doilea copil! Să mai continui? Ai înțeles ce a pățit USR?

      Nu te mai stradui sa-i explici. Omul e activist PNL.

      Astia nu gindesc. Repeta, papagaliceste, ce stabilesc "strategii" in comunicare. Grupul de Comunicare Strategica, aia care anuntau in iunie "am oprit pandemia". 

      Sarmanii useristi/legetebisti ce au patit!! Asta tragedie, nu dezastrul guvernarii pnl/usr in urma caruia mor zilnic sute de oameni.

      Îți explic și ție simplu:"sărmanii " useristi sunt tipi moderni si au " legetebisti" cât au și alții, nu cred că mai mulți. Dacă nu mă crezi lasa-ti soția măcar o zi cu unul! Bine cu mine nu e cazul să încerci, că de la 18 ani în sus mi se pare impardonabil să refuz!

      Eu zic să nu te uiți în cur( tea) altora! 

      Iti explic si eu simplu: se poate sa fie legetebisti si pe la altii dar useristii sunt cei care fac propaganda bolnava pentru impunerea acestor 'valori' Daca esti din herghelia useristilor, iti propun sa de faci transgender, si in ziua in care te crezi femeie sa te pun in legatura cu 3 baieti de la tara ca sa aibe grija de tine.

    DRAGU:

    "Întâlnirea de luni Ciucă-Cioloş nu este una de negociere, vor discuta despre meciul Barcelona - Real Madrid" 

    1. Adica Ciuca e Barcelona? Doamne feri'!

    "Întâlnirea de luni Ciucă-Cioloş nu este una de negociere" DRAGU

    ""Everything is a negociation "" 

    inclusiv functia ta este obtinuta de USR urmare a interminabilelor si permanentelor conditionari impuse de voi la ""negocierile"" anterioare  

    1. si chiar daca zici ca nu negociezi ...negociezi ca nu negociezi.... doar daca esti obtuz (sa nu spun terorizant ) si nu te intereseaza nimic altceva decat ce vrei tu indiferent de consecinte (sinucigasii nu vor negocieri si nu vor sa se calmeze sa nu se arunce de pe cladiri ,sau sa arunce pe altii in aer odata cu ei - sacrificiul e pentru ceva, cineva , nu e impotriva cuiva sau impotriva a ceva, draga Dragu )

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb