DUPĂ 10 ANI DE ACTIVITATE A DEPARTAMENTULUI DE PROPERTY MANAGEMENT Colliers administrează peste jumătate de milion de metri pătraţi de spaţii de birouri şi industriale

S.B.
Companii #Construcţii / 1 februarie 2021

Colliers administrează peste jumătate de milion de metri pătraţi de spaţii de birouri şi industriale

Divizia de Property Management a Colliers International gestionează un portofoliu total de peste jumătate de milion de metri pătraţi de spaţii de birouri şi industriale în Capitală şi în ţară, după 10 ani de la înfiinţare. În aceeaşi perioadă, echipa a oferit servicii de consultanţă legate de activităţi de administrare a proprietăţii pentru încă 700.000 de metri pătraţi, potrivit unui comunicat al companiei.

Conform comunicatului, departamentul administrează un portofoliu total de 530.000 de metri pătraţi de birouri şi spaţii industriale administrate în prezent, în 26 de proiecte deţinute de 14 proprietari şi care găzduiesc peste 350 de chiriaşi.

"Contractarea de servicii de Property Management subliniază abordarea profesională pe care dezvoltatorii şi proprietarii de spaţii de birouri şi industriale o au în raport cu chiriaşii lor. Am început această activitate de la zero acum 10 ani şi cu toate că serviciile oferite sunt în mare partea aceleaşi, modul în care ne desfăşurăm activitatea şi modul în care operăm pentru clienţii noştri este foarte diferit astăzi, având în vedere know-how-ul echipei, cunoştinţele şi experienţele acumulate în aceşti 10 ani, procedurile dezvoltate, implementarea celor mai bune practici, atât la nivel local, cât şi regional, şi sistemele noastre IT. Am investit foarte mult timp şi resurse şi în dezvoltarea profesională şi personală a echipei, precum şi în programele noastre software", explică Ştefania Baldovinescu, Senior Partner şi Head of Real Estate Management Services & Land Agency în cadrul Colliers International.

În timp, Colliers International a consolidat departamentul de Property Management, care generează acum în medie 15% - 20% din cifra de afaceri a companiei. Doi dintre clienţii cu care Colliers a început această activitate în 2011 - Allianz-Ţiriac şi Olympian Parks - sunt şi acum în portofoliul companiei de consultanţă imobiliară, alături de alte proiecte, precum cele de birouri Equilibrium, Business Garden Bucharest, The Office din Cluj-Napoca, The Bridge, Hermes Business Campus, Ştefan cel Mare Building, Art Business Center, portofoliul de birouri AdamAmerica, portofoliul de birouri al Smartown Group, Allianz Office Building Braşov, Asirom Timişoara precum şi Olympian Park Braşov şi Timişoara, Arad Business Park şi ELI Park.

"Echipa noastră de Property Management a reuşit să îmbunătăţească serviciile de property şi facility management din România. În ultimii zece ani s-a regrupat la nevoie, a inovat, a optimizat, a anticipat şi a implementat. În contextul epidemiei de Covid-19, această echipă a fost foarte aproape de chiriaşii noştri din portofoliu pentru a înţelege cât mai bine nevoile şi schimbările prin care trec ei în perioada aceasta dificilă, a mers proactiv către proprietari cu diverse propuneri de adaptare la noul context. Şi împreună cu proprietarii şi furnizorii noştri de Facility Management a căutat cele mai bune soluţii şi optimizări pentru proiectele de care ne ocupăm, astfel încât să păstrăm calitatea serviciilor, dar în acelaşi timp să fim flexibili şi agili în noile condiţii de activitate", spune Laurenţiu Lazăr, Managing Partner Colliers International România.

În prezent, divizia de Property Management a Colliers International gestionează numai în Bucureşti un portofoliu de 345.000 de metri pătraţi de spaţii închiriabile industriale şi de birouri şi alţi 187.000 de metri pătraţi în ţară. Din portofoliul total administrat în prezent, 390.000 de metri pătraţi închiriabili sunt în proiecte de birouri, iar 140.000 de metri pătraţi în proiecte industriale. În decursul celor 10 ani de activitate în segmentul de Property Management, Colliers a mai lucrat, fie în contracte de consultanţă în această arie, fie în contracte de administrare zilnică, pe încă 760.000 de metri pătraţi, potrivt comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb