DUPĂ CE A DAT "TERENURI GRATIS", Silviu Rotariu vrea să vândă acum "Cele mai sexy parcele din România"

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 12 februarie 2013

Parcela 13.

Parcela 13.

Campania de relansare a Lord of Lands începe cu o expoziţie de nuduri în aer liber, postată pe noul site al firmei

Omul de afaceri Silviu Rotariu, cel care deţine brandul Lord of Lands, concept prin care în urmă cu trei ani încerca să şocheze oferind terenuri gratuite în judeţul Braşov, încearcă să relanseze afacerea. "Voi acţiona ca freelancer, nu voi mai avea zeci de angajaţi ca în trecut. Voi acţiona singur sub brandul Lord of Lands (LoL). Deja am lansat noul site. De această dată nu voi mai vinde doar terenuri, chiar dacă acestea vor rămâne baza, ci o gamă ceva mai largă de imobile", ne-a declarat omul de afaceri.

Rotariu îşi va concentra activitatea pe marketing şi PR, "iar activi­tăţi de genul întocmirea de PUZ-uri şi concretizarea vânzării la notariat vor rămâne strict în seama proprietarilor de teren, fără implicarea Lord of Lands".

Noul site lordoflands.eu se lansează cu o expoziţie de nuduri pozate pe câteva terenuri. Expoziţia poartă numele "Cele mai sexy parcele din România" şi este strict online.

Rotariu a spus: "Printre alte puncte ale relansării activităţii LoL se mai află şi propunerea câtorva soluţii practice pentru clienţii existenţi referitor la utilităţi, cum ar fi faptul că am obţinut o ofertă foarte avantajoasă pentru instalarea de panouri fotovoltaice pe terenurile care s-au cumpărat de la noi până acum la Hălchiu, sau prezentarea unor proiecte de arhitectură ecologică cum ar fi case din containere, case tip dom, case în pământ, case pasive".

Decăderea firmei Lord Of Lands a început odată cu strategia de marketing "Terenuri gratis", menită să creeze un boom pe piaţa imobiliară din Braşov.

Omul de afaceri a precizat: "Am semnat antecontracte cu 600 de oameni. Nu erau chiar gratis, era un comision de 500 de euro. Din aceşti 600 de oameni, 500 sunt clienţi pasivi - adică au luat terenul şi nu au început niciun fel de dezvoltare pe acele terenuri". Campania "Terenuri gratis" a fost gândită tocmai pentru a creşte valoarea celorlalte proprietăţi imobiliare ale firmei. Practic, firma vindea loturi de teren situate foarte departe de orice gen de utilităţi, obligându-i pe cei care au "speculat" oferta şi au preluat aceste terenuri să tragă utilităţile pe banii lor cu un efort financiar mult mai mare decât dacă şi-ar fi luat un teren în apropierea reţelelor de utilităţi. În acest fel, valoarea celorlalte loturi, situate între reţelele de utilităţi şi proprietăţile oferite gratuit, creştea văzând cu ochii.

A cumpărat 50 de hectare

Antreprenorul braşovean spune că a investit 1,5 milioane de euro în achiziţia de terenuri şi în activitatea societăţii. "Am pornit în 2006, când am vândut apartamentul pe care l-am primit dar de nuntă, şi am cumpărat primul teren în Bran. Apoi am achiziţionat terenuri şi în Hălchiu, Hărman sau Tărlungeni. În total 50 de hectare. Le-am împărţit în loturi de 500 de metri pătraţi, după care am început să încheiem antecontracte cu diverşi oameni, obli­gân­du-ne să realizăm trecerea acestor terenuri agricole în intravilan. Am vândut terenurile în rate. Şi acum mai avem rate de primit. Acum avem şi datorii. Eu personal am datorii de 300.000 de euro către diverşi oameni de la care am cumpărat terenurile, iar firma are datorii la stat de 40.000 de euro", a explicat Rotariu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Totul este o mare teapa. Si se pare ca acest om Ovidiu Vranceanu il ajuta in media sa nu para ultilul tepar. Omul a incasat sute de mii de euro si nu a dat nici un teren. NU A CERUT NIMIC PE CELE TRENURI GRATIS inafara de cei 500 euro. NU a cerut drum , utilitati , constructii. A cerut doar acei 500 euro dpa care a refuzat sa semneze contractul pana la exiparea antecontractului. Cand acesta a expirat a iesit iar la lumina. 500 euro sunt putini dar el a furat cate 500 euro de la 500 de persoane. Probabil din acesti bani la platit si pe acest reporter sa scrie frumos despre el.Rusine.Eu acum strang declaratii de la pagubiti si voi lua legatura cu presa si televiziunea cand voi avea un numar mare . Pana atunci domnule Ovidiu dangestete ce scuza vei avea ca ai scris niste minciuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb