EAD intră pe piaţa din România

A.P.
Companii / 19 ianuarie 2021

EAD intră pe piaţa din România

EAD - Empresa de Arquivo de Documentaçăo SA, ucompanie portugheză din domeniul arhivării digitale, vine în România, prima piaţă externă în care compania îşi extinde activitatea, şi îl numeşte pe Bruno Amaro în funcţia de Country Manager, potrivit unui comunicat de presă.

Ceea ce diferenţiază EAD în piaţa de soluţii de arhivare digitală sunt propriile soluţii prin care transformă fluxul de lucru fizic al documentelor în unul digitalizat, dar şi propria echipă IT. EAD aduce pe piaţa din România o aplicaţie proprie de management şi flux de lucru al documentelor (DMS), denumită Read, Write & Share (RWS) disponibilă în formă SaaS (Software as a Service), ce poate fi adaptată la nevoile fiecărei organizaţii.

În ceea ce priveşte oportunitatea de a intra pe piaţa din România, Bruno Amaro, Country Manager EAD Digital, explică: "Antreprenorii români şi în special Statul privesc acum foarte atent transformarea digitală şi serviciile remote, în contextul creat de pandemie. Dacă ţările din vest au demarat acest proces de câţiva ani şi văd deja beneficiile, România se află la început de drum şi considerăm că experienţa noastră de peste 15 ani în Portugalia poate reprezenta o contribuţie valoroasă. Ne concentrăm în special pe sectorul privat, o parte din portofoliul nostru local este format din companii din domeniul financiar, energie, pharma şi real estate, dar şi pe sectorul public unde avem o expertiză solidă în simplificarea unor procese birocratice".

Bruno Amaro mai adaugă: "Conform unor studii de piaţă, există o corelaţie directă între numărul populaţiei unei ţări şi volumul de documente existent (cutiile cu arhivă). România are în jur de 20 de milioane de cutii cu arhivă (29 miliarde de pagini) din care se estimează că 10% vor fi scanate (2,9 miliarde) şi gestionate electronic. În ceea ce priveşte atractivitatea pieţei, cifrele vorbesc de la sine".

În România, EAD Digital oferă servicii de Business Process Outsourcing (BPO), de scanare şi optimizare a proceselor bazate pe documente (fluxuri de lucru digitale), dar şi soluţii de tip virtual mail-room şi cloud storage.

Din portofoliul EAD Group fac parte peste 500 de companii internaţionale de top, precum Vodafone, Nestle, Renault, BBVA, Janssen, Johnson's, Abbott, Generali, Otis, Oracle, BNP, Cepsa.

Oportunităţile oferite de EAD Digital pentru companiile din România sunt soluţiile care ţin de scanarea/indexarea documentelor, automatizarea proceselor pentru generarea adeverinţelor necesare dosarelor de pensie sau cele de extragere a datelor din documente financiare sau de orice altă natură. Din estimările EAD, cererea transformării digitale de pe piaţa românească a crescut în ultimii 3 ani, perioadă în care s-au scanat sub 500 de milioane de pagini dintr-un potenţial de aproape 3 miliarde.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb