ECDL România a devenit membru All Digital

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 7 iulie 2023

Sursa foto: facebook / ECDL Romania

Sursa foto: facebook / ECDL Romania

Digitalizarea reprezintă o necesitate în secolul XXI. ECDL România a devenit membru All Digital, o asociaţie paneuropeană, cu sediul în Bruxelles, care reprezintă organizaţii membre din întreaga Europă ce lucrează cu 25.000 de centre de competenţe digitale.

All Digital că se concentrează pe susţinerea europenilor care au un nivel insuficient de competenţe digitale. ECDL România a vorbit despre această asociere: "ECDL România, unicul operator naţional al standardului ECDL/ ICDL - The Digital Skills Standard, se alătură asociaţiei All Digital şi susţine eforturile pentru o transformare digitală reală. Mai mult de jumătate dintre români nu au competenţe digitale de bază. Asta înseamnă că nu pot avea acces la locuri de muncă, nu pot folosi serviciile online şi sunt expuşi unui risc imens de excludere din societatea actuală bazată pe tehnologie, fără a beneficia de condiţii de viaţă mult mai bune. (...) 78% dintre români spun că deţin competenţe digitale doar pentru că ştiu cum să deschidă calculatorul şi să verifice conexiunea la internet, aşa cum am descoperit în urma unei cercetări ICDL derulate împreună cu cei de la Cult Market Research".

Ca unic operator naţional în România şi Republica Moldova al ECDL/ICDL - Standardul de Competenţe Digitale, ECDL România va deveni, în curând, ICDL România.

Până în prezent, peste 350.000 de persoane din România s-au înscris în programul de certificare ECDL. În ultimii 20 de ani, ECDL România a dezvoltat o serie de parteneriate naţionale şi a desfăşurat numeroase proiecte de alfabetizare digitală, upskilling and reskilling, prin intermediul cărora diferite categorii sociale şi profesionale au beneficiat de formare, evaluare şi certificare la un standard internaţional.

ICDL are o gamă de module şi profiluri de certificare a competenţelor digitale de la nivel esenţial la nivel avansat, care vizează inclusiv tehnologii noi, precum AI, IoT, Cloud, Big Data sau Blockchain şi sectoare precum educaţie, administraţie publică, afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb