Echipa Ogilvy Public Relations are un nou PR Manager

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 11 noiembrie 2008

Carmen Bistrian (27) s-a alăturat echipei Ogilvy Public Relations începând cu luna septembrie a acestui an, având o experienţă de trei ani în corporate communication şi consumer marketing. Anterior numirii sale în funcţia de PR Manager Ogilvy Public Relations, Carmen a gestionat programe de comunicare corporate pentru Gaz de France şi Liebrecht & WooD, a gestionat comunicarea mărcilor din portofoliul Sabon şi a colaborat cu fundaţia United Way în campania de strângere de fonduri "Licitează cu suflet" - în cadrul agenţiei Saatchi&Saatchi PR. De asemenea, a fost implicată în programele de responsabilitate socială ale companiilor Inbev România şi Coca-Cola, a participat la lansarea mărcii Tnuva pe piaţa românească şi la lansarea unor noi branduri L"Oreal, în cadrul echipei McCann PR.

Carmen s-a întors de curând din Franţa, de la o bursă de comunicare şi relaţii publice obţinută într-un program dezvoltat de Uniunea Europeană, stagiu despre care afirmă: "Programul Eurodyssee mi-a confirmat că piaţa serviciilor de PR din România este o piaţă europeană şi mi-a întărit convingerea că trebuie să interacţionăm cu specialiştii în comunicare şi relaţii publice din cât mai multe ţări."

Absolventă a secţiei Limbi Moderne Aplicate a Universităţii Babeş-Bolyai, Carmen vorbeşte fluent engleză, franceză şi spaniolă.

Fondată în 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucureşti este biroul din România al Ogilvy PR Worldwide, companie internaţională cu renume în domeniul relaţiilor publice, parte a grupului WPP. În România, agenţia face parte din grupul Ogilvy şi oferă servicii specializate de corporate communication şi consumer marketing, având o echipă de consultanţi cu experienţă largă în relaţii publice. Orientată către managementul reputaţiei clienţilor săi, echipa Ogilvy PR asigură servicii complexe de comunicare internă, comunicare B2B, comunicare cu liderii de opinie, CSR, crisis prevention şi crisis management. Portofoliul său cuprinde mărci şi companii prestigioase precum British American Tobacco Romnaia, Petrom, ING Bank, Heineken Romania, LG Electronics, Colgate-Palmolive, Sonae Sierra, Friesland Foods, Diageo, DuPont.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb