Ecovillas a dezvoltat singurul complex de apartamente care nu necesită racordare la gaze datorită tehologiilor noi folosite

G.U.
Companii #Construcţii / 20 mai 2021

Ecovillas a dezvoltat singurul complex de apartamente care nu necesită racordare la gaze datorită tehologiilor noi folosite

Prin proiectul LOFT green apartments, compania Ecovillas a dezvoltat singurul complex de apartamente care nu necesită racordare la gaze datorită tehologiilor noi folosite, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Cererea de locuinţe verzi, care asigură un confort sporit viitorilor proprietari, dar reduc substanţial şi impactul asupra mediului prin tehnologiile pe care le folosesc. Acest lucru se datorează conştientizării importanţei pe care locuinţele le au asupra mediului înconjurător şi deschiderii oamenilor spre noutate în materie de construcţie.

Slavic Vlas, partener LOFT green apartments, a declarat: ''Prin proiectul LOFT green apartments, compania Ecovillas şi-a propus, încă de la început, să creeze un concept unic pe piaţa rezidenţială autohtonă, iar cu fiecare an care trece observăm că acest concept este tot mai căutat. Am observat că în ultimii 2 ani vin clienţi mult mai informaţi şi educaţi în privinţa protejării mediului înconjurător, care iubesc natura şi o respectă. Noi am ales să implementăm în complex un sistem cu pompe de căldură geotermice ce folosesc energia regenerabilă a pământului pentru încălzire, răcire şi apă caldă. Complexul are ZERO emisii de CO2 şi nu foloseşte combustibili fosili pentru încălzire, fiind singurul complex rezidenţial de apartamente care nu necesită racordare la gaze''.

Locaţia, tehnologiile implementate în proiect şi nevoia românilor pentru locuinţe de calitate, unice, au dus în ultimele luni la o creştere substanţială a vânzărilor, notează sursa citată.

Complexul LOFT green apartments este construit între două păduri mari, în Mogoşoaia. În perioada ianuarie-aprilie compania a înregistrat o dublare a vânzărilor, faţă de ultimul trimestru din 2020.

''Am vândut 70% din totalul locuinţelor disponibile în proiectul LOFT green apartments aflat în construcţie, ceea ce arată o tendinţă pe piaţă rezidenţială autohtonă pentru locuinţe prietenoase cu mediul, ce aduc inovaţie şi tehnologii noi faţă de proiectele standard'', a declarat compania Ecovillas.

Slavic Vlas, partener LOFT green apartments, a precizat: ''Faţă de o medie de 4 sau 5 apartamente vândute pe lună în ultimele trei luni din 2020, am ajuns la o medie de 9 apartamente vândute lunar în perioada ianuarie-aprilie. Interesul crescut este susţinut de ritmul de desfăşurare al lucrărilor de construire şi darea în exploatare în conformitate cu graficele angajate. În plus, pandemia a făcut ca oamenii să îşi dorească o locuinţă mai aproape de natură, în zone cu mai puţin trafic şi mai aerisite. Un alt factor pentru interesul crescut este şi tehnologia folosită la blocul 2 - izolaţie cu spumă poliuretanică şi faţadă 100% don lemn. Observăm o schimbare a preferinţelor clienţilor care caută acum locuinţe cu izolaţie bună, inovaţie, materiale durabile şi sustenabile, ce pot oferi un confort sporit.''

Conform comunicatului, complexul LOFT green apartments are în total trei imobile - 154 de apartamente de tip studio, 2 camere şi 3 camere. Prima fază a proiectului este vândută integral, iar anul acesta proiectul va fi finalizat. Acum este în construcţie faza a 2-a a proiectului ce include blocurile 2 şi 3, vândute deja în proporţie de 65%.

Designul proiectului este unul de tip loft şi include materiale cât mai brute, dar sustenabile precum: betonul, cărămida, lemnul, ferestre mari şi o înălţime de până la 2,9 metri a locuinţelor.

Ecovillas a dezvoltat singurul complex de apartamente care nu necesită racordare la gaze datorită tehologiilor noi folosite

Preţurile pentru locuinţele din cadrul complexului pornesc de la 48.872 euro + tva pentru locuinţele de tip studio, 2 camere de la 70.593 euro + tva, iar 3 camere de la 86.884 euro + tva. Compania Ecovillas va finaliza anul acesta cele două blocuri din faza a 2-a a proiectului, valoarea totală a proiectului fiind de aproximativ 10 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb