Edenred România are un nou director general

Alexandru Costea
Companii / 2 martie 2015

Vianney du Parc, anterior director general al Edenred Polonia, este noul director general al Edenred România, companie emitentă de tichete de masă şi alte tipuri de carduri şi tichete preplătite, arată un comunicat remis redacţiei.

După un mandat de doi ani în ţara noastră, Pierre Gagnoud, fostul director general al companiei, va prelua management-ul Edenred Spania.

Vianney du Parc este absolvent al Paris Business School, cu studii post-universitare în Finanţe. După o primă experienţă ca auditor financiar la Deloitte, Vianney du Parc s-a alăturat departamentului de control financiar al grupului Accor în 2005, devenind în 2008 Director Financiar pentru Accor Hotels în Europa de Est. S-a alăturat grupului Edenred în 2010, în funcţia de Controlor Financiar pentru Europa Centrală şi Scandinavia, iar în 2011 a fost numit director general al Edenred Polonia.

În România, cel mai cunoscut produs al companiei este tichetul de masă Ticket Restaurant, utilizat de peste 30.000 de companii şi aproape 1 million de angajaţi în peste 45.000 de magazine şi restaurante afiliate. Edenred emite şi tichete sociale, tichete de creşă, tichete cadou şi, din 2010, şi carduri cadou.

Listată la bursă Euronext Paris, Grupul Edenred activează în 42 de ţări, având peste 6.000 de angajaţi, aproape 660.000 companii şi organizaţii client, 1,4 milioane de parteneri afiliaţi şi 41 milioane de beneficiari. În 2014, volumul total emis de Edenred a fost de 17,7 miliarde euro, din care aproape 60% a fost generat în ţările în curs de dezvoltare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb