Editura Publisol lansează "Asiatic pentru toţi", prima carte semnată de Chef Cătălin Petrescu

F.D.
Miscellanea / 11 iulie

Editura Publisol lansează "Asiatic pentru toţi", prima carte semnată de Chef Cătălin Petrescu

Editura Publisol lansează "Asiatic pentru toţi", prima carte semnată de Chef Cătălin Petrescu, o incursiune în lumea bucătăriei japoneze. Cartea se adresează tuturor celor care iubesc arta culinară asiatică şi doresc să exploreze reţete rafinate, delicioase şi autentice din această cultură gastronomică, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cartea a fost creată din dorinţa de a învăţa iubitorii gastronomiei japoneze să pregătească acasă reţete asiatice autentice. Cu ajutorul sfaturilor profesioniste şi a poveştilor lui Chef Catalin, oricine iubeşte noodles, tataki sau preparatele tempura, le poate prepara acasă pentru cei dragi.

Cartea este concepută astfel încât să fie accesibilă atât pentru cei care sunt la început de drum în bucătărie, cât şi pentru cei cu experienţă. Chef Cătălin Petrescu oferă sfaturi preţioase pentru a ajuta cititorii să obţină cele mai bune rezultate în bucătărie. Fiecare reţetă este însoţită de explicaţii clare şi detalii despre ingredientele folosite, tehnicile de preparare şi prezentare.

"Asiatic pentru toţi" a primit aprecieri din partea unor bucătari renumiţi, printre care Adrian Hădean şi Florin Dumitrescu. Aceştia au fost impresionaţi de carte pentru autenticitatea reţetelor, claritatea explicaţiilor şi inspiraţia pe care o oferă iubitorilor de gastronomie.

"Am fost fascinat mereu de lucrurile imposibile. Ştiţi, că în povestea cu primul ardelean care a văzut o girafa (no, ase ceva nu există). Bucătăria japoneză e unul dintre acele lucruri imposibile din capul meu, iar atunci când văd un om care transformă imposibilul în posibilităţi gastronomice, aşa cum face Catalin Petrescu, tac din gură, mă minunez şi mănânc. Dacă v-aş spune că după ce parcurgeţi această carte deveniţi brusc un maestru şi o să vă descurcaţi în bucătărie aşa cum face prietenul meu, Catalin, v-aş minţi. Probabil n-o să fiţi în stare nici să mâncaţi mai bine cu beţişoarele, dar măcar o să ştiţi cum ar trebui s-o faceţi. Sigur, cartea vă poate servi drept manual şi asta ar putea fi începutul unui drum frumos, pe care te ţine de mână un adevărat maestru", a spus Chef Adrian Hădean.

"Bucătăria japoneză a fost întotdeauna o enigmă pentru mine. ÎI ofer respectul cuvenit şi de aceea prefer să las specialiştii să fie specialişti. Singurul specialist român în bucătăria japoneză pe care îl cunosc este Catalin Petrescu. Succesul, gustul şi rigurozitatea sunt cel mai des întâlnite etichete când vine vorba despre el. Însă, în bucătăria japoneză, omitem să vorbim despre suflet. Ca pachetul să fie complet, Catalin Petrescu este plin de suflet, iar generozitatea cu care împarte acest suflet japonez pe plaiurile mioritice este de admirat", a afirmat Chef Florin Dumitrescu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7057
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3012
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9660
Gram de aur (XAU)Gram de aur388.7340

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
gustulitaliei.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb