ELECTORALE Un candidat are în program demiterea sa!

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 20 aprilie 2016

Campania electorală cu start devansat se află în faza depunerilor de candidaturi şi a lansării de programe. Aşa cum era de aşteptat, temele la modă (imigranţi, mega - moschee) nu pot lipsi din programele unor candidaţi. Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, care la începutul acestei săptămâni şi-a depus candidatura pentru postul de Primar General al Capitalei, are în fruntea listei sale de priorităţi cele două subiecte menţionate mai sus: "Voi interzice construcţia mega moscheii din Bucureşti. Pe perioada mandatului meu de Primar General al Capitalei, în Bucureşti, nu va călca picior de migrant musulman".

Un alt lucru interesant este că printre preocupările posibilului viitor edil se află... demiterea sa de către bucureşteni: "La doi ani de mandat iniţiez chiar eu un referendum pentru propria mea demitere în care bucureştenii să decidă dacă sunt mulţumiţi de activitatea mea sau dacă îşi doresc plecarea mea". Programul lui Diaconu conţine mai multe puncte care pot fi încadrate la categoria "dreptate până la capăt şi cu orice preţ": "Îi voi da pe mâna DNA pe vinovaţi. Banii furaţi vor fi recuperaţi şi folosiţi pentru nevoile bucureştenilor. Voi verifica toate contractele Primăriei Generale, le voi rezilia pe cele incorecte şi voi supraveghea personal toate lucrările contractate pe banii Primăriei pentru a mă asigura că sunt efectuate eficient şi la preţul corect. (...) Pe durata mandatului meu ca Primar General în Bucureşti nu se vor mai tăia copaci şi nu se va mai distruge niciun metru pătrat de spaţiu verde. (...) În primul an de mandat evacuez imobilele ocupate abuziv şi le redau bucureştenilor după ce salubrizăm zona. (...) Voi crea 12.000 de noi locuri de parcare, câte 2000 pentru fiecare sector. Introduc în Bucureşti sistemul SMS parking, taxez marii generatori de trafic (supermarketuri, bănci, mall-uri, etc) şi pun capăt pentru totdeauna mafiei parcagiilor. (...) Fac ordine în Bucureşti, aplic legea în mod egal pentru toţi şi rezolv problema curăţeniei, a traficului şi a iluminatului stradal. Un Bucureşti civilizat înseamnă dezvoltare, condiţii decente pentru toţi locuitorii săi şi crearea de locuri de muncă!"

La primul congres al acestui partid, desfăşurat la începutul acestui an, s-a anunţat şi formarea "Patrulei lui Vlad Ţepeş", organizată de luptătorul K1, Daniel Ghiţă, sloganul acestuia fiind: "dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri", fapt ce a stârnit mai multe proteste, liderii PRU fiind acuzaţi de extremism. În ceea ce priveşte extremismul, Bogdan Diaconu nu este singurul candidat pentru postul de edil al Bucureştiului acuzat de acest lucru.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb