Electrica Furnizare şi COSR, parteneriat pentru susţinerea Echipei Olimpice

T.T.
Sport / 16 mai 2019

Electrica Furnizare şi COSR, parteneriat pentru susţinerea Echipei Olimpice

Electrica Furnizare, parte a Grupului Electrica, a devenit partener strategic al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) pentru susţinerea Echipei Olimpice a României pe durata pregătirii, calificării şi participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, arată un comunicat de presă al Electrica remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Directorul General Electrica SA, Corina Popescu, şi Directorul General Electrica Furnizare, Mircea Pătrăşcoiu, au semnat contractul de parteneriat cu Preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

"Parteneriatul cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român reprezintă un pas firesc pentru Electrica şi este fundamentat de dorinţa noastră, în calitate de companie românească, de a investi în românii care vor şi pot să facă performanţă. De peste 120 de ani, Electrica dă energie românilor la propriu şi, de mai mult de un secol, olimpicii noştri ne oferă energie, la figurat, prin performanţele de care suntem atât de mândri. După fiecare ciclu olimpic, trebuie să avem grijă să creştem o nouă generaţie de campioni şi mă bucur că, prin acest parteneriat, putem să oferim olimpicilor români sprijinul nostru în procesul de pregătire şi de participare la competiţii", a declarat Corina Popescu, Director General Electrica SA, conform comunicatului.

Printre cele mai importante proiecte care vor fi sprijinite prin parteneriatul încheiat cu Electrica Furnizare, se numără: derularea programului "Samurai 2020", prin care COSR îşi propune să ofere asistenţă specială pentru 38 de sportivi cu potenţial de a obţine medalii la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, promovarea sportivilor şi a Mişcării Olimpice din România, dezvoltarea bazei de selecţie pentru disciplinele olimpice, dar şi achiziţionarea echipamentelor tehnice şi sportive.

Mai mult, acest parteneriat îşi propune să contribuie la dezvoltarea educaţiei prin sport, printre programele susţinute fiind: Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor, Ziua Olimpică, Gimnaziada, Crosul Naţional şi Şcoala Altfel.

"Sprijinul Electrica Furnizare oferit Familiei Olimpice, COSR-ului, ne duce cu un pas mai aproape de podium. Deschiderea noului nostru partener aduce o motivaţie în plus atât pentru sportivii, cât şi pentru antrenorii care muncesc pentru succesul olimpic! Călătoria aceasta pe care Team România o face spre Jocurile Olimpice de la Tokyo este alimentată cu "energia" care vine şi de la Electrica Furnizare, care, de acum, face parte din echipă, din Team România. Vă mulţumesc, în numele întregii echipe, pentru ajutorul oferit în drumul spre marea performanţă!", a declarat Mihai Covaliu, Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, citat în comunicat.

Primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, înotătorul Robert Glinţă, a participat la eveniment alături de antrenorul său, Silviu Anastase.

Robert Glinţă are 22 de ani şi este vicecampion european în 2018.

Legitimat la Clubul Sportiv Dinamo, Robert este la a doua participare la Jocurile Olimpice, după ce la Rio, în 2016, a terminat pe locul 8 în finală.

"Calificarea este doar o etapă din drumul care duce la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar noi suntem foarte concentraţi şi motivaţi să urcăm pe podium. Obiectivul nostru este să venim acasă cu o medalie olimpică. Aceste performanţe, medaliile, sunt rezultatul muncii întregii echipe, inclusiv a partenerilor Forului Olimpic, cărora le mulţumesc şi eu pentru încrederea şi sprijinul pe care ni-l oferă!", a declarat Robert Glinţă.

Vicecampion olimpic la ultima ediţie a Jocurilor, la Rio, tenismenul Horia Tecău a declarat: "Urez şi eu bun-venit în familia olimpică noului partener al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi îi mulţumesc pentru susţinere. Pentru noi, sportivii, contează enorm să avem acest sprijin din partea Forului Olimpic prin specialişti care ne pot ajuta să ajungem la un nivel maxim la Jocurile Olimpice".

La evenimentul din Sala Amfiteatru a Casei Olimpice au mai participat George Boroi - Secretarul General COSR, membri ai Comitetului Executiv COSR, campioni olimpici şi personalităţi ale lumii sportului, printre care: Elisabeta Lipă - canotaj, 5 medalii olimpice de aur, Doina Melinte - atletism, campioană olimpică, Cătălina Ponor - gimnastică, triplă campioană olimpică, Alina Dumitru - judo, campioană olimpică europeană, Georgeta Damian-Andrunache - canotaj, cvintuplă campioană olimpică, Viorica Susanu - canotaj, 4 medalii olimpice de aur.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb