Elena Udrea a primit vizita soţului ei, la penitenciarul Târgşor

S.B.
Politică / 18 iunie 2022

Elena Udrea a primit vizita soţului ei, la penitenciarul Târgşor

Elena Udrea a primit vizita soţului ei, Adrian Alexandrov, la penitenciarul Târgşor, informează news.ro.

Alexandrov a declarat că Elena Udrea are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care a fost una abuzivă şi că momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru recursul de luni.

"Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine", a spus soţul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov.

El a precizat că este greu că nu îşi poate vedea copilul.

"Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atîta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta", a afirmat el.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul "Gala Bute".

Fostul ministru Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, a fost adusă joi în ţară, la câteva zile după ce autorităţile judiciare bulgare au decis extrădarea sa. Ea a fost preluată de o maşină a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la Vama Giurgiu. Joi seară, ea a ajuns la Penitenciarul Târgşor.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Scuzati stimați cititori cit de nesimțită ai putea fi ai furat și tu Base ati umplut costurile ,,întreb citi bai a avut dna. Udrea înainte de a întra cu Băsescu în politica puteți sa justificați bani pe care ii aveți în cotu lui Alexadrov !!!!?și al tău și acuma plângeți sa scapi de pedeapsa!!

    Ochi la ușă !

    Stimati romani sa iesim in strada sa protestam pentru condamnarea Elenei Udrea , o atleta a democratiei , politician de larga respiratie.Elena Udrea si Traian Basescu , alt atlet al democratiei , lupta pentru pace !

    1. Asa este,trebuie sa iesim in strada si sa protestam ca nu li se confisca averea si nu fac multi ani de puscarie.Intr-o tara cu o justitie corecta,ea Basescu(in primul rand)si clica lor erau la parnaie demult.

    La puscarie e locul tau catea.. Tine un loc si pentru Basescu alias Petrov ca si el urmeaza sa fie condamnat... Sper sa stai la puscarie mult si bine.....

    Blonda asta fara poseta de la Hermes Birkin din piele de crocodil(80.000 de euro) nu face nici 2 lei! De ce oare presa o mai baga in seama, nu inteleg...

    Fostii nostri conducatori si politicieni. Au tras numai pentru ei si familiile lor. Ei s-au imbogatit. Noi am saracit.

    Speranta politicii romanesti, politiciana de succes, a PDL-ului (PNL) mai spera ca Basescu sa poata sa faca ceva. Sa scoata Basescu dosarele judecatorilor si sa-i induplece, sa plaseze milioanele de euro.

    Important este ca judecatorii sa fie curati, ca daca Basescu ii are la mana o sa o scape pe parasutista.

    Basescu trebuie si el judecat pentru faradelegile pe care le-a facut, ca locul lui este langa parasutista.  

    Concret, îmi spune cineva ce "a furat" Băsescu?

    La Udrea nu am dubii, dar Băsescu de ce e acuzat? Chestia cu flota e o tampenie cât casa, argument pentru analfabeți, care refuză să citească ce e în dosar! 

    1. MULTA SANATATE , D-LE DE LA nr 8 !!! A-TI SPUN EU , NUMAI 1 DIN MARILE SMECHERII , INVARTITE DE ACEST MONSTRU CU FIGURA DE CIMPAZEU , CARE A FOST 10 ANI , PRESEDINTE AL ROMANIEI !!! A-TI MAI ADUCI AMINTE , DE '''''' MUNITIA ROMANIEI ??????? ''''''' ??? EI , PRINTR-O MANEVRA DE MARE MAESTRU , L-A BAGAT PE FRATI-SAU , LA INAINTARE , IN PRIMA LINIE , PRINTR-O FIRMA CIUDATA SI OBSCURA , IN CARE S-AU VANDUT PESTE GRANITELE ROMANIEI , APROAPE TOATA CANTITATEA DE CARTUSE SI DE OBUZE A TARII , FABRICATA DE PUTINELE FABRICI ROMANESTI DE ARMAMENT !!! ASTA , NU DINTR-O DATA , CI DE-A LUNGUL TIMPULUI !!! LA UN MOMENT DAT , PARLAMENTARA MONA MUSCA , O MAI TII MINTE ??? A FOST PUSA IN TIMPUL MANDATELOR LUI BASESCU , CA MINISTRU , CEVA IN LEGATURA CU APARAREA TARII , NU MAI STIU EXACT CU CE , DAR , LA UN INTERVIU CU JURNALISTII , A LUAT-O GURA PE DINAINTE , SI A ZIS NISTE CUVINTE DE AUR : NU STIU CE SE INTAMPLA CU MUNITIA TARII , E O ENIGMA , AVEAM DESTULA , DAR AM PRIMIT PLANGERI DIN PARTEA MAPN , CA , LA ORA ACEASTA , ROMANIA MAI ARE IN CAZUL IZBUCNIRII UNUI RAZBOI , MUNITIE PENTRU 15 MINUTE DE LUPTA , SI ATAT !!!!!!!!!!!!!!! DUPA AIA , DUMNEZEU , CU MILA !!!!!!! PE CONT PROPRIU , JURNALISTII AU PORNIT O INVESTIGATIE , SI S-A AFLAT CA FRATELE LUI TRAIAN BASESCU , ERA IN SPATELE ACESTEI MARI SMECHERII , ADICA VANZAREA DE ARMAMENT SI MUNITIE A TARII , EXPEDIATA PRIN MARELE PORT CONSTANTA !!!!!!!!!!!!! FIIND INCA PRESEDINTE IN FUNCTIE BASESCU , TOTUL S-A ''''''' MUSAMALIZAT ''''''' !!!!!!!!!!!!!! AI INTELES , D-LE DE LA nr 8 ???????????? ''''''' S-A MUSAMALIZAT ''''''' !!!!!!!!!!!!!! UN CUVANT COMUNIST , SINCER , SI LA OBIECT !!!!!!!!!!!!!! DACA NU MA CREZI , NU VREI SA PORNESTI SI TU , O '''''' INVESTIGATIE ???????? ''''''' DAR , AI GRIJE , SA NU SFARSESTI PE FUNDUL LACULUI FLOREASCA , CU GREUTATI LA PICIOARE !!!!!!!!! IN TARA ASTA , NU SANT PREA IUBITI , CEI CARE STIU PREA MULTE !!!!!!!!!!!!! AI GRIJE !!! TU , VREI SA STII , ''''''' PREA MULTE ''''''' !!!!!!!!!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb