ELIAN Solutions a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 161% în trimestrul 2 al anului 2022

V.G.
Piaţa de Capital / 7 septembrie 2022

ELIAN Solutions a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 161% în trimestrul 2 al anului 2022

Compania şi-a dublat veniturile în semestrul 1 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut;

Serviciile de implementare ERP Microsoft Dinamics 365 Business Central au crescut cu 123% în trimestrul 2 anul curent faţă de 2021;

Volumul serviciilor de suport s-a majorat cu 172% în T2;

Vânzarea de licenţe a înregistrat o creştere spectaculoasă de 193% în comparaţie cu trimestrul 2 al anului trecut;

ELIAN Solutions a încheiat T2 2022 cu o echipă care numără 39 de persoane faţă de 29 în aceeaşi perioadă din 2021.

ELIAN Solutions, parte a grupului Bittnet, companie specializată în furnizarea de soluţii de business ERP, a înregistrat în cel de-al doilea trimestru din 2022 o creştere importantă a performanţei de afaceri şi operaţionale, cifra de afaceri fiind cu 161% mai mare comparativ cu perioada similară a anului trecut, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

De asemenea, în semestrul 1 2022, compania şi-a dublat veniturile faţă de S1 2021 ajungând la 5,49 milioane lei, iar profitul brut în aceeaşi perioadă a fost de 859 mii lei.

După un an 2021 în care ELIAN Solutions s-a situat permanent pe un trend ascendent, tendinţa a continuat şi în primul trimestru din 2022, dar şi în cel de-al doilea. Astfel, toate cele trei componente ale modelului de afaceri al companiei au avut un ritm de creştere de peste 100% în trimestrul 2 al acestui an faţă de perioada similară a anului trecut: serviciile de implementare ERP Microsoft Dinamics 365 Business Central au crescut cu 123%, volumul serviciilor de suport s-a majorat cu 172%, iar vânzarea de licenţe este cu 193% mai mare.

Creşterea volumului serviciilor a impus o politică de dezvoltare a echipelor fiecărei divizii a ELIAN Solutions. Procesul de recrutare început anul trecut va continua şi anul acesta. Iar dacă în 2021 echipa număra 29 de persoane, la finalul celui de-al doilea trimestru li s-au adăugat încă 10 specialişti.

Potrivit sursei citate, ritmul accelerat de creştere al companiei, care deţine o certificare Microsoft Gold Enterprise Resource Planning încă din 2016, se datorează pe de-o parte creşterii volumului de servicii oferite, de peste 100% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar şi investiţiilor în echipă şi în pregătirea profesională a acesteia. "Acest fapt contribuie la menţinerea profitabilităţii companiei pe termen lung", explică Iulian Motoi, CEO ELIAN Solutions.

Specializată în dezvoltarea şi implementarea soluţiei Microsoft Dynamics 365 Business Central, local sau în Cloud, ELIAN Solutions este una dintre companiile de top din România pe segmentul pe care operează. Cu o experienţă de peste 14 ani pe piaţa implementărilor soluţiei software ERP Microsoft, compania targetează piaţa internaţională de profil ca obiectiv pentru următorii doi ani şi deja a realizat primii paşi în această direcţie. Încă din 2015, ELIAN prestează servicii şi livrează soluţii şi peste hotare. Bulgaria, Croaţia, Germania, Elvetia şi SUA sunt câteva dintre ţările în care au fost exportate serviciile ELIAN.

"Credem că respectul faţă de munca împreună cu partenerii noştri - una dintre valorile noastre fundamentale - pune o temelie solidă tuturor proiectelor pe care le demarăm. Concret, aceasta înseamnă că oferim tuturor celor interesaţi de consolidarea şi extinderea afacerii cu ajutorul tehnologiei soluţii informatice personalizate în funcţie de nevoile de business şi obiectivele dorite. Lucrăm în strânsă cooperare cu clienţii şi le oferim nu numai ingineri, ci şi consultanţi de business alături de care pot construi cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea companiilor. Cifrele de afaceri spectaculoase din primul semestru se explică atât prin caracterul inovator al business-ului nostru, cât şi prin faptul că avem o echipă unită, omogenă, cu vechime în domeniu", mai spune CEO-ul ELIAN Solutions.

Pentru anul în curs, compania şi-a propus dublarea cifrei de afaceri faţă de anul anterior, iar obiectivul pentru primul semestru a fost atins.

Cu peste 150 de implementări în diverse industrii, de la retail, distribuţie, producţie agricolă, la servicii de IT, audit, fabricaţie textile şi multe altele, compania specializată în furnizarea de soluţii ERP de ultimă generaţie oferă cele mai bune condiţii de optimizare şi creştere a business-urilor existente pe piaţă în acest moment. Utilizată astăzi de sute de mii de companii din întreaga lume, Dynamics 365 Business Central, soluţia Microsoft implementată de ELIAN Solutions are module dedicate pentru management financiar, vânzări şi marketing, cumpărări şi datorii, depozit, fabricaţie, planificare resurse, lucrări si management de service şi resurse umane.

Companiile Chopstix, Supercom, Stentor, Sophore Investments, Riso Scotti, JF Furnir, Dietsmann, Dentstore sau Global Plast sunt doar o parte dintre companiile care au ales ca partener şi consilier de business ELIAN Solutions. Soluţia ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central a devenit un important tool de business în întreaga lume pentru că ajută la planificarea, gestionarea şi monitorizarea afacerilor, într-un mod personalizat. Soluţia informatică asigură un control centralizat pentru business-uri, indiferent dacă sunt dezvoltate pe segmentul de retail, distribuţie, producţie agricolă sau imobiliare. Microsoft, in calitate de producător global, are perspective aparte asupra tehnologiei şi reprezintă o garanţie pe termen lung pentru companiile care aleg solutia Microsoft Dynamics 365 Business Central, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Bitnet a vazut ca n=o mai crede nimeni si a luat-o cu pompat subsidiarele :))

    La ei toate subsidiarele merg extraordinar dar la urma iese groaznic la BNET consolidat 

    Se simte parfum de majorare si poate mai prind niste fraieri in malaxor 

    Au ajuns la cateva sute de angajati care o sa ceara doar salarii mai mari si in rest o sa produca obisnuitele pierderi

    Deja pentru actionarii BNET trebuie creat un fond de intrajutorare recuperatorie psihologica dupa abuz 

    1. Nu esti pe plus la bittnet? DOAR TI SE PARE TIE ca esti pe minus desi ai actiunile de 5 ani in portofoliu, dar in realitate sunt pe plus, crede-ma pe cuvant! Si daca cumva nu ma crezi, devin agresiv si iti trimit imediat o recomandare la oftalmolog.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb