ELKO România anunţă parteneriatul cu Konica Minolta

R.V.
Comunicate de presă / 7 august 2018

ELKO România anunţă parteneriatul cu Konica Minolta

ELKO România, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuţia unei game largi de echipamente şi solutii IT, anunţă parteneriatul cu Konica Minolta Business Solutions România, în urma căruia va distribui produsele DEVELOP.

Konica Minolta este lider în industrie şi un partener puternic pentru piaţa de producţie si de imprimare office şi industrială. Compania oferă consultanţă în afaceri, tehnologie şi soluţii software de ultimă generaţie, în anul 2016 fiind, pentru al nouălea an consecutiv, lider pe piaţa producţiei de imprimare, potrivit unui comunicat remis Redacţiei.

Ca brand al Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, DEVELOP oferă aplicaţii, soluţii software şi servicii pentru a satisface nevoile de producţie şi gestionare a documentelor în cadrul birourilor, companiilor, întreprinderilor mici şi mijlocii din Europa.

Compania informează că portofoliul DEVELOP conţine, pe lângă imprimante color şi monocrom A4, echipamente multifuncţionale color si monocrom A4, A3 şi SRA3 şi echipamente de producţie color si monocrom A3 - SRA3 - ineo+ si ineo.

In plus, DEVELOP asigură şi un serviciu de consultanţă, atât individuală, cât şi colectivă, prin platforma dstore.develop, care permite descărcarea de drivere, manuale, software etc., accesarea aplicaţiilor direct de pe panoul de operare a echipamentelor, descărcarea actualizărilor pentru aplicaţii de monitorizare de la distanţă şi conectarea la soluţii cloud precum Google Drive sau Google Mail, cu scopul îmbunătăţirii şi extinderii în acord cu afacerea utilizatorilor.

Produsele şi soluţiile DEVELOP vor fi disponibile prin reţeaua partenerilor autorizaţi ELKO România începând cu luna august a anului 2018.

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse şi soluţii IT din regiune, reprezentând 210 producători. Cifra de afaceri a grupului s-a ridicat în anul 2017 la 1.593 de milioane USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb