EMANUEL UNGUREANU: "Un fost torţionar a fost numit manager la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca"

J.P.
Miscellanea / 15 decembrie 2020

"Un fost torţionar a fost numit manager la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca"

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, reclamă că un fost torţionar a fost numit manager la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca de către ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Ungureanu a scris pe Facebook: "Incredibil! Un fost torţionar a fost numit manager la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a numit acum o săptămână în funcţia de manager al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca pe un individ provenit din pepiniera de cadre de la PNL Alba care a fost condamnat penal la 1 an de închisoare pentru acte de tortură. Numele lui este Nicolae Sântimbrean, a fost vicepreşedinte al PNL Alba şi de-a lungul timpului a primit de la partid mai multe funcţii la stat, ultima la Casa de Asigurări din Alba-Iulia. După ce au numit un şef de pompe funebre la spitalul din Piatra Neamţ, un ospătar la Spitalul din Câmpeni jud Alba, un fost condamnat penal la Spitalul din Craiova, acum, viitorii noştri parteneri de guvernare, au trecut la un alt nivel, numesc la şefia unei instituţii medicale conduse de un fost traficant de organe, un fost poliţist care a torturat într-o secţie de poliţie un cetăţean nevinovat. Ascultaţi vă rog mărturia cetăţeanului TORTURAT de actualul manager al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, Nicolăescu Sântimbrean. Acest om a fost TORTURAT de Sântimbrean care l-a lovit cu bâta de baseball peste tălpi pentru a mărturisi un furt pe care nu l-a comis!!!

Rog public ministrul Sănătăţii să găsească soluţii decente pentru conducerea Institutului de Transplant din Cluj-Napoca, cum ar fi logic, să organizeze un concurs, este chiar aşa greu? Vă este teamă că ar putea veni la concurs cineva care are şcoală de management sanitar şi ar şti cu adevărat să conducă un spital? Ne-am săturat de analfabeţi, condamnaţi penal şi alte specimene numiţi manageri de spitale din pixul politic al PSD sau PNL. Ne-am săturat. Nu pricepeţi?"

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Pai, este plin parlamentul de tortionari! nu asa se numesc cei care ne mutileaza existenta?

    Omul nu are proprietatea termenilor.Asta înseamnă la el torționar.Usristii ăștia sunt tot mai penibil.Doar niste agitatori!Si cand ma gandesc cu cata speranță erau priviti cand au aparut(inclusiv de catre mine)...

    1. Pentru tine omul ăsta este penibil pentru că demască un nărav al PNL și al PSD de a numi în funcții publice hoți, incompetenți, lipitori de afișe, amante, nepoate, netoate, idioți cu carnet de membru de partid și alții asemenea?

      Pentru cei onești, gestul lui Ungureanu este bine-venit; de aceea am votat USR, par mai hotărâți să aducă țara la normalitate, acea normalitate pe care o vedem în țările civilizate.

      Pentru tine și pentru cei asemenea ție această normalitate ar fi un dezastru; nu-i nimic, veți pieri, încet, încet; cu ajutorul USR-iștilor și a celor care-i votează. 

    institutiile ca, Institutul de Transplant din Cluj-Napoca. Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, Casa de Asigurări din Alba-Iulia. Spitalul din Câmpeni jud Alba, Spitalul din Craiova, au produs venituri pentru toate partidele aflate la pootere , trebuie sa pui oameni de incredere sa faca o treaba ca asta

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb