Energia nucleară poate contracara încălzirea globală

A.I.G.
Miscellanea / 2 decembrie 2019

Energia nucleară poate contracara încălzirea globală

Tehnologia nucleară poate juca un rol în eforturile globale destinate limitării încălzirii globale, a declarat, luni, noul director general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (IAEA), argentinianul Rafael Mariano Grossi, transmite DPA.

Rafael Grossi a declarat luni: "Energia nucleară nu este o parte a problemei. Poate fi, pentru cei care doresc acest lucru, parte a soluţiei", precizând că va participa la summitul mediu climă de la Madrid pentru a-şi promova mesajul. "Contrar a ceea ce au estimat mulţi, energia nucleară este în creştere", a mai spus ' Grossi, menţionând cele peste 30 de centrale nucleare care au fost începute la nivel mondial în ultimii ani.

Grossi a recunoscut că mulţi oameni din lume sunt îngrijoraţi cu privire la siguranţa şi securitatea instalaţiilor nucleare. Argentinianul a promis că IARA va continua să lucreze la elaborarea standardelor globale de siguranţă "pentru a fi siguri că tot ceea ce facem este în beneficiul societăţilor noastre", informează AGerpres.

Delegaţii celor 171 de state membre ale IAEA au aprobat prin consens numirea diplomatului sud-american ca nou responsabil şef al AIEA cu un mandat de patru ani, care va începe oficial de marţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Este incredibil cum combaterea incalzirii globale se opune incrincenat INTELIGENTEI NATURALE a Sistemului Solar de Ordin Paradisiac. Afirm in cunostinta de cauza in lumina miscarii de revolutie a celor 3 sfere concentrice ceresti, fiind unitatea ecuatorului ceresc si egal cu ecuatorul ceresc al tropicului racului si al tropicului capricornului, a egalitatii rotitoare a anotimpurilor in emisfera de nord si in emisfera de sud, fara a se mai pune in cauza ,,anomaliile zodiacale", simultan cu miscarea vesnica a zilei lumina [Soarelui] de-a lungul ecuatorului ceresc trinitar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb