ENERGIE REGENERABILĂ Târgul RoEnergy Bucureşti, pe 11-13 iunie

V.B.
Companii #Construcţii / 15 mai 2014

Mai multe companii din Germania Spania, Italia, Grecia, Bulgaria, SUA şi Asia care activează în ţara noastră vor fi prezente, cu stand expoziţional, la a patra ediţie a Târgului Internaţional RoEnergy Bucureşti, pe 11-13 iunie, la Romaero, ce va dezbate în special problema energiei regenerabile, conform unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Printre temele RoEnergy 2014, se numără: "Câtă energie poate produce un acoperiş", "Workshop pentru bucureştenii interesaţi să-şi producă, în regie proprie, curent electric pe acoperişul casei", "Cum puteţi obţine energie din deşeuri", "Microhidrocentralele în 2014: probleme şi soluţii" etc.

Sapphire Sponsor RoEnergy 2014: "Info Day Trace", manifestare organizată de către Enero, cu prezentări pe tema Eficienţei energetice în clădiri, în cadrul Conferinţei "Energia solară în România", din data de 11 iunie 2014.

"În ciuda instabilităţii legislative din ultima vreme, până în prezent, 2014 a adus foarte multe proiecte racordate la reţea. Cumva pe tăcute, parcă departe de vocile critice, companiile şi-au văzut în continuare de afaceri, sporind megawaţii instalaţi în mod spectaculos. Din 2010, an de an, organizatorii Târgului RoEnergy aduc în ţară tehnologii şi know how pentru dezvoltarea Energiilor Regenerabile, contribuind astfel la menţinerea unui mediu curat, concomitent cu susţinerea unei creşteri economice sustenabile", se mai arată în comunicat.

Potrivit vicepreşedintelui ANRE, Emil Calotă, în acest an, producţia de energie regenerabilă din România ar putea creşte de la 6,3 TWh (în 2013) la aproape 10 TWh, ceea ce reprezintă un plus de 60%. Practic, investiţiile au acoperit toate domeniile: solar fotovoltaic, biomasă / biogaz, cogenerare, eolian şi microhidrocentrale.

Până în prezent, Târgul RoEnergy, în ediţiile sale din Bucureşti şi din Timişoara, a fost gazdă a numeroase companii cu tradiţie puternică în energie, provenind din peste 20 de ţări (Germania, Italia, Spania, Franţa, Grecia, Polonia, Bulgaria, SUA, China, Coreea de Sud etc.), respectiv de pe trei continente (Europa, Asia şi America de Nord).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb