Ericsson ocupă primul loc în clasamentul Total Year Review pentru anul 2021

G.B
Companii / 14 februarie 2022

Ericsson ocupă primul loc în clasamentul Total Year Review pentru anul 2021

Compania Ericsson ocupă primul loc în clasamentul Total Year Review pentru anul 2021, arată firma de analiză de piaţă Mobile Experts, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit raportului citat (care ilustrează atât evoluţia pieţei, cât şi trendurile anticipate pentru următorii cinci ani), creşterea înregistrată de Ericsson în ceea ce priveşte livrarea de soluţii de tehnologie 5G pe piaţa din Statele Unite ale Americii a contribuit la clasarea sa în fruntea jucătorilor de pe piaţa soluţiilor pentru reţelele RAN (Radio Access Network - Reţele de Acces Radio), anul trecut.

Huawei, care a ajuns de pe prima poziţie pe locul al treilea - după Nokia care ocupă, în prezent, locul al doilea - a pierdut anul trecut aproximativ 4 miliarde de dolari, pe fondul producţiei insuficiente de staţii de bază de mare capacitate care utilizează tehnologia TDD (TDD este o tehnologie utilizată pentru a maximiza lăţimea de bandă disponibilă). Activitatea companiei a fost afectată şi de sancţiunile impuse de Guvernul Statelor Unite ale Americii, iar acest lucru a făcut ca Huawei să rămână în urma competitorilor săi, subliniază sursa citată.

"Suntem foarte atenţi în ceea ce priveşte estimările pe care le facem şi analizăm date care provin din peste 100 de surse, nu doar informaţiile pe care le primim de la producătorii de echipamente. Această abordare funcţionează, astfel că, de mai bine de 10 ani, echipa noastră realizează unele dintre cele mai exacte şi detaliate analize de pe piaţă", a declarat Joe Madden, Chief Analyst în cadrul Mobile Experts. "De-a lungul timpului, am dezvoltat relaţii cu furnizorii, cu operatorii şi cu vendorii de echipamente care ne oferă date pentru o abordare complexă în ceea ce priveşte analiza veniturilor din sectorul reţelelor mobile".

Analiza realizată de Mobile Experts arată că piaţa soluţiilor pentru reţelele RAN avansează cu o rată de creştere anuală compusă (Cumulative Annualized Growth Rate - CAGR) de 3%, înregistrând un avans de 25%-35% pe segmentele de software şi unde milimetrice din reţea. Firma de cercetare de piaţă este recunoscută pentru realizarea unora dintre cele mai exacte rapoarte, acest raport având la bază date şi informaţii pe care analiştii le colectează de mai bine de un deceniu.

"După 30 de ani de fluctuaţii, piaţa de soluţii pentru reţelele RAN se află la apogeu, în mare parte datorită implementării reţelelor 5G. În următorii ani, ne aşteptăm ca întreprinderile private să genereze noi fluxuri de venit, care să compenseze scăderea înregistrată pe segmentul furnizorilor de servicii de comunicaţii; mai exact, piaţa soluţiilor LTE/5G va creşte cu 19%, depăşind 4 miliarde de dolari în 2026. Drept urmare, în următorii ani piaţa de soluţii pentru reţelele RAN, în ansamblul său, va rămâne pe această linie, cu o posibilitate de creştere pe termen lung", a mai precizat Joe Madden.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb