ESET obţine cel de-al 51-lea Premiu VB100

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 august 2008

ESET, lider în protecţia proactivă împotriva ameninţărilor informatice, a anunţat astăzi obţinerea record a celui de-al 51-lea premiu VB100 oferit de către Virus Bulletin, un grup independent de testare recunoscut la nivel mondial. ESET este singura companie cu mai mult de 50 de premii VB100 şi continuă să conducă industria de securitate prin obţinerea celor mai mari rate de detecţie fără alarme de tip fals pozitiv. - formula câştigătoare în prevenirea ameninţărilor malware.

Virus Bulletin a oferit un premiu VB100 pentru prima dată în anul 1998, şi desfăşoară mai multe teste comparative în fiecare an, pentntru platforme diferite: Linux, Windows, Windows server şi Novell Netware. Pentru a putea afişa sigla VB100, o soluţie antivirus trebuie să îndeplinească două condiţii: (1) Să demonstreze că detectează toţi viruşii "liberi" atât în cazul scanării la cerere cât şi în timpul scanării la accesare; şi, (2) Să nu genereze alarme de tip fals pozitiv atunci când scanează un set de fişiere neinfectate. De la debutul VB100 awards în 1998, produsele antivirus dezvoltate de către ESET au continuat să ofere o rată de succes de peste 96% - cea mai mare din industria de securitate. Majoritatea vendorilor de soluţii antivirus au o rată de succes cuprinsă în intervalul 50 - 75%.

"Cu o gamă impresionantă de opţiuni disponibile în meniul de setări avansate, testarea a decurs într-un interval de timp excelent, " a declarat John Hawes, Virus Bulletin. "Ratele de detecţie s-au apropiat de perfecţiune, cu zero alarme de tip fals pozitiv, şi în consecinţă un nou premiu VB100 s-a alăturat palmaresului ESET."

ESET are la bază tehnologia ThreatSense, un motor euristic avansat care oferă detecţie proactivă împotriva malware-ului, lucru imposibil chiar şi pentru cele mai des actualizate soluţii bazate pe semnături. Spre deosebire de abordările tradiţionale, soluţiile ESET decodează şi analizează codul executabil în timp real, folosind un mediu emulat. Permiţând execuţia malware-ului într-un mediu virtual sigur, ESET poate diferenţia clar fişierele infectate şi chiar cele mai bine disimulate versiuni de malware.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb