eToro lansează un portofoliu inteligent de private equity

F.D.
Piaţa de Capital / 27 iulie 2022

Ben Laidler, Global Markets Strategist la eToro

Ben Laidler, Global Markets Strategist la eToro

Reţeaua socială de investiţii eToro a anunţat astăzi lansarea Private Equity Smart Portfolio, cel mai recent portofoliu adăugat la suita sa de portofolii tematice, ce oferă investitorilor individuali acces la oportunităţile de pe pieţele private, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, volatilitatea recentă a pieţei a încurajat investitorii instituţionali şi persoanele fizice cu averi mari să îşi diversifice portofoliile prin creşterea expunerii la investiţii alternative, inclusiv la capital privat.

"În 2021, sectorul de private equity a depăşit 1.000 de miliarde de dolari în valoare de tranzacţii, în creştere de la 577 de miliarde 1 de dolari în 2020 şi depăşind orice altă clasă de active. Cu toate acestea, investiţiile în private equity nu sunt uşor accesibile pentru investitorii individuali, deoarece necesită sume mari de bani pentru a participa. Scopul nostru este să deschidem pieţele globale astfel încât toată lumea să poată tranzacţiona şi investi într-un mod simplu şi transparent. Cu acest portofoliu dorim să profităm de valul de listări de companii de private equity şi să oferim utilizatorilor noştri o nouă soluţie pentru a-şi diversifica portofoliul şi a se expune la veniturile generate pe pieţele private.", a explicat Dani Brinker, Head of Investment Portfolios la eToro.

Prin intermediul Private Equity Smart Portfolio, utilizatorii eToro vor putea obţine expunere la 14 companii de gestionare a activelor şi de investiţii, listate la bursă, care gestionează active alternative, precum Blackstone, The Carlyle Group, KKR şi Apollo Global Management ( lista completă aici ). Investind pe termen lung, aceste firme se mândresc cu ROI-uri solide şi îşi generează veniturile printr-un mix de comisioane de administrare pentru alocarea activelor şi comisioane de performanţă pe profiturile obţinute.

"Piaţa de private equity a crescut într-un ritm rapid, pe fondul cererii ridicate de investiţii alternative. Acest lucru se reflectă în preţul acţiunilor multor companii din cadrul industriei, cu firme precum Blackstone şi KKR înregistrând creşteri ale preţului acţiunilor de 170% şi, respectiv, 150% în ultimii cinci ani", a adăugat Ben Laidler, Global Markets Strategist la eToro. "Capitalul privat a ajutat multe companii bine cunoscute, precum Airbnb, Hilton şi Lululemon, să ajungă unde sunt astăzi, prin injectarea de capital şi oferirea de expertiză pentru a extinde aceste afaceri. Firmele de private equity au reuşit să se adapteze la condiţiile economice şi de piaţă în schimbare din ultimii ani, dezvoltându-se în afaceri uriaşe, foarte diversificate de management al activelor globale. Cu aproximativ 3.6 de trilioane 2 de dolari de fonduri "dry powder" de investit, ne putem aştepta ca această industrie să profite de recenta resetare a evaluărilor de piaţă", a concluzionat Ben Laidler.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3062
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9723
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.4124

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
thediplomat.ro
targuldeturism.ro
gustulitaliei.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb