ETURIA: Rezervările pentru vacanţele exotice, în creştere cu 70%

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 4 martie 2016

Rezervările pentru vacanţele exotice, în creştere cu 70%

Agenţia de turism Eturia, specializată pe vacanţe în destinaţii îndepărtate, a înregistrat o creştere de 70% a numărului de rezervări pentru destinaţiile exotice din portofoliul său, în primele două luni ale anului, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform unui comunicat de presă trimis redacţiei.

Totodată, numărul cererilor pentru vacanţe exotice primite de companie în intervalul specificat s-a dublat, de la 1100 în ianuarie şi februarie 2015, la peste 2.200, în perioada similară din 2016, potrivit companiei

Conform consultanţilor companiei, creşterea se datorează, în principal, preţurilor reduse la bilete de avion practicate de majoritatea companiilor aeriene de linie, dar şi rezervărilor făcute în avans de agenţie.

" Această creştere a solicitărilor vine pe fondul unei preferinţe crescute a românilor pentru vacanţele în destinaţii exotice care se manifestă în ultimii ani, combinată cu perioada de reduceri şi early booking, ce au condus la un număr semnificativ mai mare de români care au optat pentru vacanţele din portofoliul nostru. Sperăm să păstrăm trendul crescător şi să continuăm să îi multumim pe clienţii noştri nu doar prin calitate, ci şi prin preţuri, datorită parteneriatelor noastre tot mai puternice cu hotelurile din străinătate", a declarat Sorin Stoica, co-proprietar Eturia.

Cele mai căutate destinaţii în această perioadă sunt Maldive, Thailanda, Republica Dominicană, Mexic, Cuba şi Mauritius. De asemenea, au existat cereri şi pentru ţările din America Latină precum Chile, Columbia, Peru sau Brazilia.

Şi unele destinaţii mai puţin vizitate, până acum, de români au înregistrat solicitări. Pintre acestea se numără Noua Zeelandă, Madagascar, Coreea de Sud, Nicaragua, Honduras sau Cambodgia, dar şi Zanzibar, Tanzania, Africa de Sud, Zambia sau Kenya.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb