Eurolife Ffh lansează o asigurare all inclusive pentru părinţi şi copii, disponibilă online

A.P.
Comunicate de presă / 9 noiembrie 2020

Eurolife Ffh lansează o asigurare all inclusive pentru părinţi şi copii, disponibilă online

Eurolife FFH îşi lărgeşte portofoliul de produse de asigurare disponibile 100%. Astfel, părinţii din România au acum la doar câteva click-uri distanţă o asigurare all inclusive pentru copilul lor, un produs ce îmbină protecţia unei asigurări de viaţă, cu economisirea, cheltuielile medicale şi şomajul, potrivit unui comunicat de presă.

Anita Niţulescu, CEO Eurolife FFH Asigurări a declarat: « La Eurolife FFH creăm noi generaţii de produse de asigurare, simplificate, uşor de înţeles şi de achiziţionat; fără proceduri complexe şi timpi de aşteptare, şi cu beneficii multiple pentru cei prevăzători, în acest caz părinţii. Specific, asigurarea PRIMA este rezultatul experienţei de peste 12 ani în asigurări, dar şi a nevoii cu care, şi noi în calitate de părinţi, ne-am confruntat. Aceste două componente îmbinate au conturat un produs all inclusive, făcut de părinţi pentru părinţi, care aduce acoperiri relevante, mai ales în contextul actual: asigurare de viaţă, economisire, acoperiri de sănătate şi pentru pierderea locului de muncă. Şi toate cu un singur scop: copilul să fie protejat orice s-ar întâmpla. Ca părinte, îmi doresc ca tot mai mulţi copii să aibă acces la asemenea planuri de protecţie care le pot schimba în bine viitorul. Şi stă doar în puterea noastră de părinţi să le oferim acea plasă de siguranţă de care au mereu nevoie».

Asigurarea PRIMA acoperă economisirea (la finalul contractului copilul va primi suma asigurată garantată ce depinde de valoarea primei, şi asta indiferent de situaţiile neprevăzute care pot apărea, inclusiv deces al părintelui), riscul de deces din accident al părintelui (situaţie în care copilul primeşte la acel moment în plus 50.000 lei sumă asigurată fixă), acoperiri medicale pentru copil (6.000 lei/an contractual, suma asigurată pentru intervenţie chirurgicală din accident şi intervenţie chirurgicală la nivelul apendicelui, amigdalelor, polipilor nazali; respectiv 200 lei/zi pentru spitalizare din accident, apendicită, amigdalită, polipi nazali şi imobilizare în aparat gipsat).

Opţional, pachetul poate fi completat cu extraopţiunea de şomaj (caz în care asigurarea acoperă o sumă de 2400 lei/lună, timp de 3 luni / an contractual pentru susţinerea activităţilor celui mic).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb