EXCLUSIVITATE Ghaith Al Ghaith, CEO "flydubai": "Suntem deschişi în ceea ce priveşte noi destinaţii în Europa Centrală şi de Est"

Adelina Dabu
Ziarul BURSA #Companii #Aeronautică / 27 noiembrie 2012

"Abordarea noastră vizează destinaţii la distanţe ce se pot parcurge în cel mult cinci ore şi jumătate de zbor, destinaţii prin intermediul cărora putem deservi peste 2,5 miliarde de persoane".

"Abordarea noastră vizează destinaţii la distanţe ce se pot parcurge în cel mult cinci ore şi jumătate de zbor, destinaţii prin intermediul cărora putem deservi peste 2,5 miliarde de persoane".

În luna iunie a acestui an, compania aeriană "flydubai" anunţa intrarea pe piaţa românească, iar la 1 octombrie opera primul zbor pe ruta Bucureşti-Dubai. Cunoscută drept cea mai ieftină companie din Emiratele Arabe Unite, aceasta opereză în peste 50 de destinaţii din Europa, Asia şi Africa. Printre destinaţiile din Europa de Est se mai numără Ucraina, Federaţia Rusă sau Georgia şi, potrivit CEO Ghaith Al Ghaith, compania rămâne, în continuare, interesată să se extindă în regiune.

Cu pasageri atât pe segmentul de business, cât şi pe cel de leisure, FlyDubai îşi doreşte să le ofere românilor posibilitatea de a vizita Dubaiul sau de a avea acces la cele mai bune conexiuni către alte destinaţii din Asia sau Africa.

Interviu cu domnul Ghaith Al Ghaith, CEO "flydubai"

Reporter: Nu de mult timp, "flydubai" a intrat pe piaţa românească, operând pe ruta Dubai-Bucureşti-Dubai. Care este programul de zbor?

Ghaith Al Ghaith: Am început să operăm cu un regim de trei curse pe săptămână, iar de la sfârşitul lunii octombrie am mai adăugat o cursă, ajungând astfel să operăm pe această rută de patru ori pe săptămână. În prezent, zborurile către Bucureşti pleacă din Dubai în fiecare luni, miercuri, joi şi duminică, la ora locală 09:15 şi aterizează pe aeroportul naţional Henri Coandă la ora locală 13:00. Zborul de întoarcere către Dubai este la ora 14:15.

Reporter: Care este evoluţia afacerii pe care o previzionaţi?

Ghaith Al Ghaith: În acest moment nu este nicio altă companie aeriană din Golf care să ofere o legătură directă între Dubai şi Bucureşti, aşa că cererea este foarte mare. Prin intermediul zborurilor noastre, călătorii beneficiază de avantajele unor zboruri directe la preţuri pe care şi le pot permite şi ne aşteptăm ca aceas- tă rută să în- registreze un adevărat succes.

Reporter: Care sunt motivele pentru care aţi ales să vă extindeţi în România?

Ghaith Al Ghaith: Suntem în permanenţă în căutarea unor noi conexiuni între Dubai şi destinaţii din Europa Centrală şi de Est. Noile servicii pe care le-am introdus le permit românilor să beneficieze de legături directe cu Dubai, dar şi cu alte 50 de des- tinaţii din reţeaua noastră printre care se numără Sri Lanka şi insulele Maldive.

Reporter: Care este profilul pasagerului de pe această rută?

Ghaith Al Ghaith: Avem atât pasageri care se încadrează pe segmentul leisure (de relaxare), cât şi pe cel business. Pasagerii de pe segmentul leisure fie vizitează Dubaiul, fie vizitează alte destinaţii care sunt acum mai accesibile prin legăturile din Dubai. De asemenea, cetăţenii români care lucrează în Dubai au ocazia să îşi viziteze mai des familiile şi prietenii. Celor care călătoresc în interes de afaceri le oferim zboruri frecvente, servicii prompte şi legătură directă cu Emiratele Arabe Unite.

Reporter: Cum vă promovaţi serviciile în România?

Ghaith Al Ghaith: Avem un dis- tribuitor în România şi, odată cu lansarea rutei, am demarat o campanie de publicitate şi relaţii publice prin care ne promovăm serviciile.

Reporter: Aveţi în vedere extinderea în alte locaţii europene?

Ghaith Al Ghaith: Suntem des- chişi în ceea ce priveşte noi destinaţii. Abordarea noastră vizează destinaţii la distanţe ce se pot parcurge în cel mult cinci ore şi jumătate de zbor, destinaţii prin intermediul cărora putem deservi peste 2,5 miliarde de persoane, echivalentual unei treimi din populaţia totală a lumii. Avem, deci, în vedere şi alte destinaţii din regiune pe care să le includem în reţeaua "flydubai", concentrându-ne, în continuare, pe Europa Centrală şi de Est.

Începând din luna ianuarie 2013, insulele Maldive se vor alătura reţelei de zboruri "flydubai". De cinci ori pe săptămână, un zbor din Dubai va conecta Emiratele Arabe Unite cu una dintre principalele destinaţii exotice din Oceanul Indian.

Ne bucurăm să putem face accesibilă, pentru toţi pasagerii din reţeaua noastră, această insulă paradisiacă. Această rută s-a dovedit una populară în rândul clienţilor noştri şi va fi, cu siguranţă, o alegere inspirată pentru cei care vor să experimenteze una dintre destinaţiile turistice de top la preţuri accessible, a declarat Ghaith Al Ghaith.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb