EXIMBANK si Banca Româneasca au încheiat un Acord de Parteneriat

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 20 iulie 2007

In completarea ofertei proprii de produse bancare, Banca Romaneasca a incheiat cu EXIMBANK un parteneriat, prin care aceasta ofera clientilor Bancii Romanesti garantii, asigurari si alte produse specifice, in vederea facilitarii accesului clientilor proprii la finantarile oferite de Banca Romaneasca.

In acest sens, acordul incheiat intre Banca Romaneasca si EXIMBANK, prezinta 2 componente de baza:

- microgarantii si garantii pentru IMM-uri emise de EXIMBANK si care vor putea fi folosite la garantarea facilitatilor de creditare acordate de Banca Romaneasca IMM-urilor eligibile

- compensatia de dobanda pentru creditele de investitii acordate in lei.

"Incepand cu anul 2005, a fost reorientata fundamental strategia bancii, iar un aspect pe care s-a pus accent îl reprezintă colaborarea cu bancile comerciale de pe pozitia de partener si nu de concurent. In acest sens, au fost reproiectate, conform acquis-ului comunitar, toate produsele oferite de EXIMBANK, astfel incat sa le poata asigura agentilor economici exportatori si IMM-urilor posibilitatea de a se dezvolta si de a concura pe pietele externe cu sanse egale printr-o competitivitate crescuta si calitate superioara, beneficiind de aceleaşi mecanisme de susţinere oferite de instituţiile similare din celelalte state membre ale Uniunii Europene" - a declarat doamna Carmen Radu, Presedinte&CEO EXIMBANK.

"Prin semnarea Acordului de Parteneriat cu EXIMBANK, Banca Romaneasca isi reitereaza pozitia de sustinatoare a sectorului IMM, atat prin produsele de finantare cat si a celor de garantii si asigurare" a declarat Andreas Maragkoudakis, Director General al Bancii Romanesti.

Printre instituţiile financiar-bancare din România, EXIMBANK ocupă un loc distinct prin faptul ca susţine exportatorii români în eforturile lor de a pătrunde şi a-şi consolida poziţia pe piaţa internaţională. Totodata, EXIMBANK sprijină financiar unele domenii naţionale prioritare şi întreprinderile mici şi mijlocii.

Banca Romaneasca a lansat anul acesta doua noi produse de creditare, deosebit de avantajoase pentru sectorul IMM: Creditul < Suport Activ >, destinat finantarii datoriilor catre furnizori si/sau catre bugetul statului, disponibil in RON si EUR , cu scadente pana la 5 ani si linia de credit in RON < Plus Capital > cu o dobanda fixa de 9% p.a., pentru finantarea nevoilor curente"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb