ExOne, platforma care pune laolaltă pieţele crypto

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 17 februarie 2020

ExOne, platforma care pune laolaltă pieţele crypto

Un grup de experţi în tranzacţionare care au colaborat cu NASDAQ, Visa şi Morgan Stanley au anunţat că au găsit o soluţie comună pentru pieţele de criptovalută din lume, potrivit Coindesk.

După 18 luni de dezvoltare, proiectul lor a ieşit la lumină săptămâna trecută, prin crearea platformei ExOne, care vizează schimburile crypto, ce acum sunt îngreunate de lichiditatea scăzută.

Noua platformă este un instrument de finanţare care încorporează toate progresele tehnologice în pieţele tradiţionale, care, prezintă numeroase avantaje faţă de schimburile crypto.

"Pieţele crypto sunt foarte fragmentate şi extrem de ineficiente", a declarat copreşedintele David Wield, fost vicepreşedinte al NASDAQ.

"Dacă un investitor alege o piaţă, oferta disponibilă în acea piaţă pentru o cryptomonedă poate fi cu mult diferită de cea din alt loc", a adăugat domnia sa.

Diferenţele de preţuri pot produce un efect de descurajare pentru investitorii obişnuiţi să acceseze cotaţii relativ stabile dintr-o piaţă consolidată, a explicat Weild.

Bitcoin şi alte cryptomonede nu au o asemenea stabilitate de preţ. Ofertele în timp real pot varia cu mii de dolari de la o piaţă la alta.

ExOne vrea să aducă sub aceeaşi umbrelă toate platformele de tranzacţionare crypto. Construită de o echipă de peste 100 de experţi din cadrul Apifiny din San Francisco, platforma oferă o experienţă de tranzacţionare interconectată şi consolidată.

Printre fondatorii săi se numără Ashu Swami, fostul vicepreşedinte al biroului de tranzacţionare al Morgan Stanley; Connie Wong, fost lider de design la Kraken şi Ben Rab, fostul şef al serviciului de asistenţă globală pentru produsele din reţeaua Visa.

Fondatorii ExOne se aşteaptă ca platforma să ajungă în toate pieţele pentru a genera o ofertă consolidată, cea mai bună "cerere/ofertă globală". Platforma va avea la bază aceleaşi principii folosite pe Wall Street, de brokerii reglementaţi de Comisia de Securitate şi Schimb (SEC), pentru a obţine clienţilor cel mai bun preţ posibil.

În SUA, "Regulamentul NMS" al SEC a împins pieţele de acţiuni să se conecteze într-o reţea de fonduri agregate. Ideea era de a moderniza pieţele electronice dispersate ale ţării într-o reţea unică.

ExOne nu este încă operaţional, iar Apifiny nu a anunţat încă o dată de lansare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb