Expoziţie şi Conferinţă privind echipamente termice, energie regenerabilă şi dezvoltare rurală, la Constanţa

E.D.
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 30 mai 2014

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în perioada 12 - 13 iunie, Construct - RomTherm, eveniment expoziţional ce priveşte valorificarea momentului de deschidere a pieţei interne de energie verde, suportul guvernamental adecvat şi legislaţia în vigoare, alături de imensul potenţial energetic al regiunii în care se desfăşoară activitatea.

Evenimentul Construct - Romtherm plănuieşte să fructifice oportunităţile de afaceri oferite de judeţul Constanţa, unul dintre cei mai importanţi poli de creştere economică din România, în domeniile de infrastructură, reabilitarea termică a clădirilor, construcţia de locuinţe, clădiri pentru birouri şi destinate activităţii de turism, spaţii industriale.

De asemenea, pe perioada expoziţiei Construct Romtherm se va desfăşura cea de a 3-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Echipamente Termice, Energie Regenerabilă şi Dezvoltare Rurală, în statiunea Mamaia. Organizatorii acesteia sunt Universitatea Politehnică Bucureşti, Facultatea de Inginerie Mecanică si Mecatronică, Departamentul Termotehnică, Motoare, Echipamente Termice şi Frigorifice, Facultatea de Inginerie a Sistemelor Biotehnice, Departamentul Sisteme Biotehnice, Institutul de Cercetări pentru Hidraulică si Pneumatică (IHP) Bucureşti, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Evenimentul urmăreşte promovarea celor mai importanţi producători, furnizori, investitori din domeniul tehnologiilor de încălzire, centrale termice. De asemenea, se vor aborda subiecte privind echipamente pentru energii regenerabile (pompe de caldură, panouri solare, fotovoltaice etc.), materiale de construcţii (piatră, zidării, structuri beton armat, structuri de lemn, structuri metalice, termo şi hidroizolaţii, învelitori şi sisteme de acoperişuri), produse pentru amenajări interioare şi exterioare, finisaje, renovări, modernizări (vopsele, lacuri, chituri, adezivi, pardoseli, parchet, marmură, plăci ceramice, gresie, faianţă, mobilier de baie, tapet, elemente de fier forjat) şi altele.

O astfel de manifestare expoziţională va crea cadrul profesional pentru realizarea de contacte de afaceri şi vânzări pentru companiile din domeniile înglobate în tematică, punând în valoare tehnologiile, produsele şi serviciile conexe specifice din aceste sectoare economice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb