Fabrica de uniforme SIVA Uniforms estimează afaceri duble în 2024

F.D.
Companii / 22 august

Fabrica de uniforme SIVA Uniforms estimează afaceri duble în 2024

SIVA Uniforms, fabrică de uniforme şi îmbrăcăminte de lucru din România, estimează dublarea cifrei de afaceri în acest an, la 4 milioane de euro, de la nivelul de 2 milioane de euro consemnat în 2023. Brandul SIVA Uniforms vizează, de asemenea, extinderea pe piaţa internaţională şi deja a semnat mai multe contracte cu clienţi din afara ţării, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Compania, înfiinţată în urmă cu 12 ani de antreprenoarea Silvia Melcescu, deţine o fabrică în cartierul bucureştean Berceni şi are o capacitate de producţie de peste 15.000 de articole vestimentare pe zi. Fabrica are aproximativ 60 de angajaţi şi deserveşte clienţi din România şi Europa prin brandul SIVA Uniforms, deţinut de compania umbrelă Elite Uniforms & Community.

"Extinderea la nivel internaţional se va realiza la nivel de vânzări şi va fi susţinută de fabrica pe care o deţinem în Bucureşti şi de expertiza angajaţilor noştri. Am investit în oameni, în creşterea echipei şi specializarea angajaţilor, ceea ce a dus la creşterea capacităţii de producţie şi a calităţii suportului pe care îl oferim clienţilor noştri. De altfel, am semnat deja câteva contracte în afara ţării. Întotdeauna am dorit să creăm uniforme care nu doar să arate bine, dar să fie şi practice şi confortabile pentru cei care le poartă zilnic, să ne respectăm sloganul FASHION FOR WORK şi să ne indentificăm prin el", declară Silvia Melcescu, fondatoarea şi acţionarul unic al SIVA Uniforms.

SIVA Uniforms îşi procură materiile prime de la cei mai mari producători de pe piaţa mondială şi produce o gamă extinsă de uniforme, inclusiv uniforme şcolare, echipamente de lucru şi îmbrăcăminte medicală. Compania are deja o prezenţă solidă pe piaţa internaţională, livrându-şi produsele în ţări precum Franţa, Polonia, Cehia, Spania şi Republica Moldova. SIVA Uniforms are aproximativ 200 de clienţi în ţară şi în străinătate iar odată cu extinderea în afara ţării, un alt obiectiv al companiei este vânzarea de echipamente de lucru direct în locaţii fizice, respectiv în hypermarketuri şi magazine de specialitate.

"Angajamentul nostru faţă de designul unic şi excepţional este susţinut de un lanţ global de aprovizionare şi livrăm o gamă variată de produse destinate diferitelor industrii - de la ospitalitate la sănătate şi servicii publice. De la proiectare la producţie, personalizarea uniformelor este realizată conform cerinţelor clienţilor, iar calitatea pe care o oferim ne recomandă drept cel mai important producător de profil din România", a precizat Silvia Melcescu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4668
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2492
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8613
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.0863

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb