Fabryo oferă soluţii savana pentru decorarea pereţilor

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 13 august 2008

Fabryo Corporaţion oferă soluţii de decorare texturată pentru exterior şi interior, cu ajutorul produselor din gama Savana.

Soluţiile propuse în cadrul gamei Savana includ atât produse care pot fi aplicate de către utilizatorul final, dar şi produse destinate decorărilor sofisticate, care presupun experienţă şi măiestrie în aplicare. Soluţiile Savana adaugă creativitate şi personalitate decoraţiunilor pentru interior şi exterior, pe fondul dinamicii solide a industriei construcţiilor şi a dorinţei tot mai accentuate a utilizatorului final de a se diferenţia inclusiv prin modul în care arată locuinţa sa sau spaţiul în care lucrează.

Produsele Fabryo sunt create pentru a răspunde noilor tendinţe de amenajare interioară cât şi exterioară, fiind recomandate atât consumatorilor interesaţi de obţinerea unor efecte speciale cât şi celor care aleg varianta de a bricola ei înşişi.

Pentru interior, soluţiile recomandate de Fabryo includ primerul Savana, un grund cu rol de strat de bază pentru tencuielile structurate şi vopselele decorative sau lazurile de diferite tipuri, ce conferă suportului protecţie ridicată la factorii de mediu. Peste primer, care este stratul de fond, se poate aplică fie o vopsea decorativă structurată Savana, cu o textură consistentă, care poate fi modelată şi colorată ulterior aplicării, fie o tencuială de cuarţ sau mozaic

Dintre vopselele şi lazurile decorative cu efect estetic deosebit, Savana are în portofoliu gama Emotion, Decore si Decospatola, care creează efecte vizuale speciale chiar şi atunci când sunt folosite de amatori. Aceleaşi produse pot sta, însă, la baza unor decorări somptuoase atunci când sunt folosite de artişti aplicatori.

Vopselele decorative structurate din gama Savana dau un efect decorativ texturat pereţilor, putând fi aplicate gata colorate sau albe. În acest caz, efectele de formă şi culoare pot fi realizate ulterior, cu ajutorul unui aplicator profesionist.

Susţinând inovaţia inclusiv în modul de aplicare şi utilizare a produselor sale, Fabryo recomandă tencuiala de cuarţ aplicată peste primer, ambele din gama Savana, chiar şi pentru decorarea pereţilor de interior. Tencuiala de cuarţ, folosită în ultima vreme pentru soclurile caselor sau pentru îmbrăcarea gardurilor din beton, are o rezistenţă deosebită la intemperii şi este, prin urmare, foarte potrivită pentru băi şi bucătării, permiţând realizarea unor modele complexe şi spectaculoase.

Pentru exterior, Fabryo recomandă Savana Tencuială Decorativă Structurată, destinată finisării pereţilor. Compania are în ţară peste 370 de centre de microproducţie care realizeaza colorarea tencuielii decorative structurate într-o paletă extrem de largă de nuanţe. La maşinile automate instalate în centrele de microproducţie, colorarea tencuielii decorative structurate se realizează în masa produsului, aşa încât culoarea e mai durabilă şi nu mai e necesară vopsirea casei ulterior tencuirii.

Vopselele Decorative Structurate au aplicabilitate atât în interior, cât şi în exteriorul locuinţei. Aplicarea Vopselei Decorative Savana impune existenţa unui strat de bază constituit din produsul Primer Tencuieli Savana, colorat în aceeaşi culoare cu tencuiala decorativă şi diluată cu 10% apă. Primerul Savana este astfel conceput încât conferă aderenţă sporită tencuielii la suport şi constituie o barieră împotriva eventualei eflorescenţe din suport. Stratul final este constituit din vopsea decorativă diluată cu maximum 2-3% apă.

La exterior, Fabryo recomandă cuarţul decorativ Savana pentru soclurile caselor, sau pentru garduri, aceste zone fiind cele mai expuse la intemperii şi umiditate. De asemenea, cuarţul decorativ Savana poate acoperi selectiv elemente de decor arhitectural, dând caselor un aspect unic.

"Soluţiile Fabryo pentru decorarea texturată a pereţilor interiori şi exteriori susţin creativitatea în utilizare şi aplicare," spune Ştefan Teodorescu, director de marketing, Fabryo Corporation. "Cu această gamă de produse decorative Savana, structurată exact pentru a răspunde noilor cerinţe în materie de decoraţiuni interioare şi exterioare ajutăm utilizatorii să-şi personalizeze căminele după dorinţă, fie că încearcă să facă asta cu forţe proprii, fie că doresc să apeleze la ajutorul unui specialist."

Primer-ul Savana, alb, se comercializează la cutii de 4kg, la preţul de 15.8 RON fără TVA, sau 27kg, 94.5 RON fără TVA.

Tencuiala decorativă structurată Savana albă şi vopseaua decorativă structurată albă sunt disponibile la preţul de 94,5 RON pentru 30kg.

Savana tencuială de cuarţ colorat costă 157.5 RON fără TVA pentru 30 kg, Din categoria vopselelor pentru realizarea efectelor speciale - Savana Decore are preţ per litru 41 RON fără TVA, Savana Decospatola are preţ la 10kg, 73.5 RON fără TVA, iar Savana Emotion albă - preţ per cutie de 0,75L,10,5 RON fără TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb