Familia Regală a fost întâmpinată de peste 2.000 de persoane la Galaţi

G.D.
Miscellanea / 11 mai 2022

Familia Regală a fost întâmpinată de peste 2.000 de persoane la Galaţi

Peste 2.000 de persoane au participat la sosirea Familiei Regale în Galaţi, eveniment prilejuit de Ziua Monarhiei, ieri, 10 mai, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, anul acesta, Gara din Galaţi a fost destinaţia călătoriei Trenului Regal, aici unde membrii Casei Regale au fost întâmpinaţi de primarul Ionuţ Pucheanu. "Galaţiul este astăzi destinaţia trenului regal, chiar de Ziua Monarhiei. Momentul pe care-l trăim acum ne întăreşte convingerea că suntem o comunitate care nu-şi uită istoria, ci una care preţuieşte trecutul şi priveşte cu încredere spre viitor. Vizita de astăzi demonstrează că oraşul nostru este cu adevărat primitor, cu oameni ospitalieri, dar şi un centru economic important, aşa cum trebuie să fie cel mai mare port la Dunăre din România. Iar totul se datorează încrederii gălăţenilor într-un proiect solid de dezvoltare a oraşului", a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul Municipiului Galaţi.

Delegaţia Casei Regale a fost formată din Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, Alteţa Sa Regală Principele Radu şi Alteţa Sa Regală Principesa Sofia.

Cei trei au vizitat Primăria Municipiului Galaţi şi au semnat în Cartea de Onoare, lăsând un mesaj prin care îşi manifestă aprecierea faţă de generoasa ospitalitate de care au avut parte.

Călătoria Familiei Regale în Galaţi continuă şi pe parcursul zilei de astăzi, 11 mai, aceasta urmând să fie însoţită de Primarul Ionuţ Pecheanu la sediul organizaţiei locale Crucea Roşie, la Combinatul Siderurgic Liberty Galaţi şi, la final, la Centrul de zi pentru copii Sf. Spiridon.

Anul acesta, scopul călătoriei simbolice efectuate de Familia Regală este de a recunoaşte eforturile făcute de comunităţile locale în ultimii doi ani, pe durata crizei sanitare şi în contextul conflictului armat de la graniţele României, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb