Farul Constanţa, noua campioană naţională la fotbal

O.D.
Sport / 22 mai 2023

Farul Constanţa, noua campioană naţională la fotbal

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa a declarat că e mândru de elevii săi.

"Au jucat cele mai bune echipe, în formă amândouă. Am dovedit că merităm să fim campioni, pentru că noi chiar am întors rezultate cu echipe foarte bune. E o zi frumoasă, să o punem în ramă acolo, pentru că a fost frumos pntru mine!

E mai mare trăirea acum pentru că e toată Constanţa cu noi. Am crezut tot timpul, ne place să atacăm. Asta le-am spus, să continue să atace. Cred că am avut de toate în seara asta chiar dacă am început meciul foarte prost. Am marcat multe goluri. avem cele mai multe victorii, cele mai puţine înfrângeri. Sunt mândru de ei, noi am planificat aceste lucruri din vară, când v-am spus că am o echipă foarte talentată. Când i-am semnat pe Băluţă, pe Nedelcu, pe Louis Munteanu, ştiam că avem o echipă foarte talentată", a declarat Gheorghe Hagi.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. FCSB,s-a batut singura. Trei mari greseli au dus la castigarea campionatului a echipei condusa de noul talpan al fotbalului romanesc.IATALE. Aducerea aparatorului DAWA de la BOTOSANI de catre Becali pe care apoi l-a sustinut cu indarjire a fost o cauza pierduta pentru FCSB. Un jucator RUDIMENTAR care a provocat mai multe esecuri ale FCSB.Acest jucator trebuia sa joace in divizia C nicidecum la o echipa care doreste sa castige campionatul. Apoi,aseara,GAFA de neconceput a lui TARNOVAN care le-a facut cadou un gol celor de la FARU. Si nu in ultimul rand,inlocuirea lui TAM,a fost coliva de pe tortul infrangerii FCSB. Daca la pauca scorul ar fi fost 4 la 0 pentru FCSB nu ar mai fi castigat niciodata FARU. Nu poti insa ca sa ai pretentie la titlu cand COMPANIO are o viteza de melc desi coechipierii ii dau mingi care ar insemna goluri daca COMPANIO ar avea viteza normala nu de MELC. Cat despre FARU,o echipa de tineri,care in EUROPA nu v-a face fata,es fiind buna in Campionatul de doi lei al Romaniei.!

    Pe Hagi se bazeaza toate speranțele fotbalului romanesc. Dacă FRF în frunte cu Burleanu i-ar pune mai puține piedici ar fi și națională noastră ceva mai bine. Apropos, cine le-a decernat cupa aseară celor de la Farul? Ce rușine pentru federație!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb