Felicia Ovanesian, fostul city-manager, preferata cititorilor BURSA pentru Primăria Constanţa


Politică / 5 iunie

Felicia Ovanesian

Felicia Ovanesian

Avocata Felician Ovanesian, fost city-manager, candidat independent, este preferata cititorilor Ziarului BURSA pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa, potrivit sondajului online derulat în perioada 3-5 iunie pe site-ul www.bursa.ro.

53% dintre respondenţi doresc ca Felicia Ovanesian să îl înlocuiască pe actualul primar Vergil Chiţac. Felicia Ovanesian este urmată de candidatul Alianţei Dreapta Unită (USR+FD+PMP), Stelian Ion, fost ministru al Justiţiei în guvernul Cîţu, care a strâns 24% din preferinţele cititorilor noştri, şi de Ovidiu Cupşa (AUR) cu 12%. Actualul primar Vergil Chiţac, candidat din partea PNL, este preferat de doar 6% dintre respondenţi pentru a-şi reînnoi mandatul, iar pe ultimul loc în preferinţele cititorilor noştri se clasează Horia Constantinescu, candidat din partea PSD, fost şef al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, care a strâns doar 5% din opţiuni.

Începând de astăzi până vineri (7 iunie) la prânz, ne propunem să cunoaştem opţiunile de vot ale cititorilor noştri privind principalele partide care au candidaţi la alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. mi se pare mie, sau PSD ul nu are nici un primar de oras mare, ci doar o puzderie de primari de comune, unde chiar iau majoritatea?

    1. Doamna este apropriata de Mazare care a furat dar a si facut

      Doamna NU ARE NICIO LEGATURA cu mazare, dimpotriva, a luptat vehement pentru a desfiinta puz uri ilegale si autorizatii de construire ilegale. Nu mai aruncati cu mizerii si fumigene. Constantenii s-au desteptat si vor un primari INDEPENDENT!

      NU MAI VREM PARTIDE CU INTERESE SI GURI FLAMANDE DE HRANIT DIN BANII NOSTRI!  

      O confundati cu Stelian Ion, el este omul care a avut si are legaturi cu Mazare. A primit garsoniera gratis iar mama lui lucra in primarie. Apoi si a gasit doua boli inchipuite, tbc si astm si asa a pus gheara pe garsoniera. Ulterior a primit 10 mii euro de la un dezvoltator imobiliar ca sa poata construi ilegal. Practic s-a vandut! Stelian Ion = Mazare.

      Total eronat. Ovanesian nu a avut nicio legătură cu Mazăre. E plina lumea de "destepti" care știu totul și își dau și cu părerea. Stai jos!

      Ce a făcut Mazăre în afară de faptul că a prăduit la greu Constanța ?

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb