Fercală cere anularea Deciziei ASF de suspendare a tranzacţionării şi-l acuză pe Moldovan de fapte penale

M.G.
Piaţa de Capital / 8 mai 2020

Fercală cere anularea Deciziei ASF de suspendare a tranzacţionării şi-l acuză pe Moldovan de fapte penale

Gruparea Frăţilă a încercat să-i ţină pe Fercală şi Szabo în afara incintei SIF Transilvania cu bodyguarzi

Mihai Fercală a depus o plângere prealabilă la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi a înaintat şi Curţii de Apel Bucureşti o cerere de anulare a deciziei ASF nr. 558/06.05.2020, dată în continuarea deciziilor similare anterioare prin care s-au suspendat de la tranzacţionare acţiunile SIF Transilvania (SIF3), arată un comunicat postat pe site-ul societăţii.

În comunicat se arată: "Suspendarea de la tranzacţionare a acţiunilor SIF Transilvania, ca urmare a gravelor încălcări ale legislaţiei de către unii membri ai Consiliului de Supraveghere al SIF Transilvania, sprijiniţi în mod ilegal de către conducerea ASF, aduce grave pagube deţinătorilor de acţiuni, aceştia neputând să-şi valorifice dreptul de proprietate.

Încălcarea grosolană a Legii nr. 31/1990 de către ASF prin acordarea ilegală a aprobării ca doi membrii ai CS să emită rapoarte curente cu informaţii false, ce denaturează realitatea, a avut drept rezultat comunicarea de informaţii trunchiate privind hotărârile instanţelor de judecată (care au suspendat dreptul lui Andănuţ Crinel Valer de a fi preşedinte al CS), inducerea în continuare în eroare a ASF şi a acţionarilor societăţii.

Din păcate, ASF se foloseşte de hotărâri ilegale ale unui grup de membri CS, hotărâri suspendate de instanţele de judecată, pentru a justifica ilegalităţile comise de unii funcţionari ASF".

Totodată, Fercală informează că s-a depus astăzi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov o nouă completare de plângere penală împotriva lui Marius Adrian Moldovan - recent, SIF Transilvania a mai formulat o plângere penală la DIICOT Bucureşti împotriva lui Andănuţ, Moldovan şi împotriva vicepreşedintelui ASF Gabriel Grădinescu -, "în cadrul dosarului penal nr. 86/P/2020, pentru fals sub semnătură privată, uz de fals, usurpare de calităţi oficiale, prin semnarea ilegală a unui contract cu o firmă de pază în numele SIF Transilvania, cel în cauză neavând acest drept".

Fercală mai spune că "firma de pază respectivă, la indicaţiile lui Marius Moldovan, a încercat să blocheze accesul conducerii societăţii (Fercală şi Szabo - n.r.) în incinta SIF Transilvania Moldovan Adrian Marius hărţuind şi ameninţând angajaţii societăţii şi ai firmei care în mod legal asigura paza sediului".

"Informăm pe această cale şi ASF că acest tip de comportament fraudulos este folosit în ultima vreme de Moldovan Adrian Marius, care a fost revocat în 2017 din toate funcţiile deţinute în SIF Transilvania, şi sperăm că ASF nu doreşte, în mod fraudulos, a aviza în conducerea executivă a SIF Transilvania o astfel de persoană doar pentru a sprijini interesele grupului condus de Fraţilă Constantin şi a împiedica societatea să recupereze pagubele enorme produse de gruparea Fraţilă în portofoliul SIF Transilvania", se mai arată în comunicatul SIF3.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Violarea sediului profesional al unei persoane este infractiune, conform art. 225 codul penal si pot fi pedepsiti angajatii firmei de paza dar chiar si firma de paza, pana la dizolvare.

    1. Așa este Fercală violează sediu începând cu 30. Martie 2020 !

      Demis de Consiliul de Supraveghere, 

      Fără aviz ASF .

      Demis și de AGOA. 

      cine a platit firmei de paza D O Security din Brasov sa blocheze sediul SIF?! Miodovan din banii imprumutati de Fratila din cei furati din COMCM si SCUT? sau Moldovan si Andanut din indemnizatiile lor foarte mari pentru care NU FAC NIMIC PENTRU ACTIONARI?!

      Impostorul Fercala si-a facut loc de veci in SIF3.

      Oare cine-i va scoate moastele incata sa lase compania actionarilor?  

      Eu

    Cand mintile fercalezilor o iau razna ( poate din cauza izolarii ) , tampenii ca astea de mai sus vor curge din gurile lor murdare. Habar n-au nici de cum ii cheama dar sustin infractionalitatea fercalezului si, masochisti fiind, stau sa le-o traga ala. Cat de prost sa fi sa nu vezi adevarul ? Un batran paranoic, stapanul SIF ului a ajuns sa doarma in biroul pe care l-a ocupat zeci de ani. Ca doar e AL LUI ! SIF fercala SRL ! Specializata cu jumulirea actionarilor de buna credinta si bun simt.

    1. Nu mai e mult de furat. Asa ca fercala mai lucreaza vre o doua trei luni cat mai rezista in sediu ...si dupa iese din comoara goala ...

      O sa vizitm sediul gol noi actionarii muzeului...

      Voi vorbiti șomerilor? 3 Tinichele.

      Faceti ceva notabil.  

      Voi acționarii?Ia zi mai fan Bmw câte 5000 de acțiuni ai?

      Si Danutu sub 5000.Ce faceti voi?

      Relaxați-vă. 

      Lasă prietene ca le dăm de la noi sa faca de o ciorbă.

      Hai ma.Vorbind de ei ii faceti importanți.Sunt vai steaua lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb