Filiera "Craiova" din fruntea CFR SA

George Marinescu
Ziarul BURSA #Companii / 7 februarie 2019

Filiera "Craiova" din fruntea CFR SA

Majoritatea funcţiilor de conducere din cadrul CFR SA, ocupate de apropiaţii actualului director general

Accidentul de la Strehaia, mascat de mobilizarea medicilor ale căror rude sunt subordonaţii lui Ion Gavrilă, şeful CFR SA

Surse din interiorul CFR SA: "Din cauza acestor practici păguboase a ajuns calea ferată din România în starea dezastruoasă în care se află acum"

Companiile de stat din domeniul feroviar au reprezentat în ultimii 29 de ani o sursă de venituri considerabile pentru cei care s-au aflat la conducerea lor şi pentru apropiaţii acestora. Indiferent că vorbim despre CFR Călători, CFR Marfă sau CFR SA, metoda de îmbogăţire a persoanelor care au condus vremelnic companiile respective a fost aceeaşi, bazată pe spolierea bugetului societăţilor respective şi pe încasarea comisioanelor pentru acordarea contractelor de lucrări publice sau de prestări servicii către diferiţi furnizori.

Cazul fostului director al CFR SA, Mihail Necolaiciuc, care împreună cu administratorii mai multor firme private au fraudat compania cu 56,7 milioane euro, este încă proaspăt în memoria lucrătorilor feroviari, care îşi duc traiul de pe o zi pe alta, încadraţi cu salariul minim pe economie, indiferent că au studii superioare sau nu.

La fel de recent este şi cazul actualului director al CFR Marfă pe zona Moldova, Dumitru Anchidin, care a reintrat de curând în atenţia presei odată cu reinstalarea în funcţia de şef al respectivei sucursale. Acesta, deşi este angajat la CFR Marfă, deţine o companie privată în domeniul feroviar ce are contracte cu principalii concurenţi ai companiei de stat. Conflictul de interese în care s-a aflat şi în care, poate, încă se mai află Dumitru Anchidin nu pare să deranjeze pe nimeni din fruntea Ministerului Transporturilor, mai ales că vorbim despre o companie ce este aproape de faliment. Faliment ce bate la uşă atât timp cât CFR Marfă are datorii de peste 100 milioane euro neachitate către CFR SA.

Tot în aceste cazuri se înscrie şi afacerile derulate de Valentin Dorobanţu la CFR Călători, cel în mandatul căruia o firmă din Panama, cu un capital de 1000 de euro, a fost desemnată să livreze piesele pentru reparaţia motoarelor unor locomotive pentru 1,7 milioane dolari.

Situaţiile de mai sus au fost cauzate nu doar de cei numiţi, ci şi de acoliţii lor care au fost aduşi în fruntea companiilor de stat odată cu numirea noilor directori.

Subordonaţii fideli lui Ion Gavrilă

Cel mai recent caz, anchetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, este cel al actualului director general al CFR SA, Ion Gavrilă. În 23 ianuarie, Ziarul BURSA vă informa că directorul general CFR SA, Ion Gavrilă, este cercetat de procurorii DNA pentru acordarea unor contracte de prestări servicii către anumite firme. Acheta a fost demarată după ce procurorii au aflat că şeful CFR SA a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se afla la volanul unui autoturism aparţinând uneia dintre firmele contractante.

Accidentul rutier s-a petrecut în 13 octombrie 2018, la Strehaia, între Severin şi Craiova, iar în urma lui, Ion Gavrilă a fost transportat cu elicopterul la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

De atunci au apărut informaţii noi în legătură cu Ion Gavrilă. Conform unui document trimis pe adresa Ziarului BURSA, mama doctoriţei care a dispus transferul, cu elicopterul, de la spitalul din Craiova la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, Lenuţa Cioroianu, este angajată a CFR SA şi a fost avansată de către Ion Gavrilă de la Centrul Electrificare Roşiori la sediul central din Bucureşti, pe funcţia de inspector specialitate Resurse Umane. Surse din cadrul CFR SA susţin că, de fapt, Lenuţa Cioroianu, deşi primeşte salariul de inspector, în realitate este secretara directorului general de la SC Electrificare CFR SA, Răzvan Rădulescu.

Din document, mai reiese că, odată ajuns la spitalul din Capitală, Ion Gavrilă a fost preluat de un medic a cărui soţie se află în conducerea CFR Infrastructură.

După cum se poate observa din informaţiile de mai sus, încă de la producerea accidentului de la Strehaia, toate forţele apropiaţilor din Craiova şi Bucureşti au fost mobilizate pentru muşamalizarea cazului Ion Gavrilă, ceea ce ar putea constitui încă un semn de întrebare pentru procurorii ce efectuau cercetări cu privire la actualul director al CFR SA.

În afara acestor cunoştinţe, în cadrul CFR SA, Ion Gavrilă i-a mai adus şi pe pensionarii Dorin Mihai şi Elian Stancu. Aceştia au întregit numărul pensionarilor din CFR SA care cumulează cu salariul pensia publică. Elian Stancu, fost şef contabil la Regionala Craiova este acum în fruntea Direcţiei Economice din cadrul CFR SA, iar Dorin Mihai se ocupă de contractele pentru servicii şi echipamente încheiate pe filiera CFR Infrastructură-CFR Electrificare.

Sursele noastre din interiorul CFRR SA au confirmat şi informaţia conform căreia fosta secretară Constantina Buea, ce a fost iniţial promovată în funcţia de şef al serviciului de achiziţii din cadrul SC Electrificare CFR SA. a fost numită de Ion Gavrilă în funcţia de director comercial la CFR Infrastructură.

Direcţia de Exploatare este condusă de un alt apropiat al lui Ion Gavrilă, adus pe filiera Craiova: Gheorghe Pătru. Ca şi cum nu era de ajuns, la CFR SA, în cadrul Direcţiei Economice, a fost angajată şi soţia acestuia. Tot craiovean este şi şeful Direcţiei Contracte, Mihai Niţă, care ocupă această funcţie după ce Leon Bărbulescu a fost detaşat la CFR Călători.

Şeful de la Electrificare, acuzat de abuz de către angajaţi

În documentul trimis pe adresa redacţiei mai este menţionat şi Răzvan Rădulescu, actualul director al SC Electrificare CFR SA. Acesta a fost transferat la centru de la Sucursala Electrificare Craiova. Conform surselor din cadrul CFR SA, angajaţii de la Electrificare sunt constrânşi de directorul Răzvan Rădulescu să cotizeze sub diferite forme pentru obţinerea unor drepturi salariale sau pentru a-şi păstra locurile de muncă. Potrivit informaţiilor primite, protejatul lui Ion Gavrilă ar avea un comportament abuziv, o exprimare neconformă şi neregulamentară, ameninţând şi chiar folosind forţa pentru a institui frica sau a instiga oamenii, unii împotriva celorlalţi.

Surse din interiorul CFR SA au menţionat în privinţa acestor angajări, că este o practică şi că aceleaşi lucruri se petrec şi la CFR Marfă. "Odată cu numirea, noii directori generali îşi aduc subordonaţii din teritoriu, pe care îi răsplătesc cu funcţii de conducere în cadrul companiilor feroviare, dorind astfel să ţină sub control lucrurile. Din cauza acestor practici păguboase a ajuns calea ferată din România în starea dezastruoasă în care se află acum", ne-au transmis sursele din cadrul CFR SA.

Despre toate aceste aspecte de mai sus, am dorit să aflăm şi opinia directorului general al CFR SA, Ion Gavrilă. Deşi iniţial, acesta ne-a spus că se află într-o discuţie importantă, în momentul în care l-am întrebat concret despre datele de mai sus, ne-a spus că el nu răspunde la aceste acuzaţii, că, dacă dorim un răspuns, să ne adresăm biroului de presă al CFR SA şi să aşteptăm în zilele următoare răspunsul domniei sale.

I-am explicat că, în domeniul presei, important este momentul difuzării informaţiei primite, dar directorul general al CFR SA ne-a spus că ne va răspunde ulterior, într-o altă zi, cu privire la acestea.

În urma publicării informaţiilor primite şi a trimiterii unei adrese către CFR SA, aşteptăm reacţia directorului general Ion Gavrilă cu privire la datele de mai sus.

Opinia Cititorului ( 61 )

  1. Cei din Iași au foarte mare dreptate. Este incredibil cum se acceptă ca directorul de la CFR MARFĂ Iași, Dumitru Anchidin să facă afaceri de milioane de euro tocmai cu GFR. Lumea comenteaza că Anchidin își face concediile cu Vasile Didilă în Austria și Olanda, de unde cumpără locomotive la preț de fier vechi (de 10 mii de euro) și apoi fac spalare de bani în România că Anchidin le dă apoi la GFR cu prețuri umflate de 15 ori (150 mii bucata)

    1. Daca pe zona Bucuresti-Craiova situatia e clara, in Moldova Gavrila actioneaza prin Pipa Radu directorul de la Iasi... PIPA e de fapt cel care i-a dus spagile lui Gavrila ca sa-l puna pe Dumitru Anchidin consilier la Cfr infrastructura Iasi in 2018 si pe fratesu, Ion Anchidin director la regionala cfr Galati ... Gavrila s-a laudat in continuu cu deschiderea liniei de la Putna - Oare de ce?

      Miza cea mare este controlul banilor pe lucrarile feroviare din toata Moldova, din care Gavrila, Pipa si fratii Anchidin se alimenteaza fara intrerupere!!!! 

      apropo de NECOLAICIUC . sotia lui e angajata CFR IASI . Coincidenta???

      Dar Ion Anchidin a fost si la Afer inainte. Tot Dumitru fratele l.a pus acolo ca sa-l ajute cu vagoanele aduse de afara si cu avizele pentru afacerea Ferotrans

      Trai pe vatrai si pe banii statului. Ospiru victor,cumnatu lui anchidin si mana lui dreapta in Ferotrans e si el angajat la CFR. ospiru e tot timpul in concediu medical dat chiar de anchidin ca sa aibe timp si putere sa-si taie vagoanele si locomotivele de la Holboca

      Idem la Timișoara în zona lucrărilor pe coridor unde ne-a Jiji zis unchiu și-a securizat controlul pe șantiere și al lucrărilor din umbră prin Stoichescu și marele Simu. Acest Simu a făcut presiuni pe toți impiegații și ia amentiat chiar cu disponibilizarea pentru a trece la sindicatul miscare-comercial. Cerem ajutorul organelor de control chiar penale în aceste cazuri de abuz și solicitam tuturor sa depună plângere în acest sens, chiar și anonima pentru a descuraja astfel de practici.

      Bati campii. Flutur fostul consilier de la Reg. CF Iasi a fost delegat director la CNCFCFRSA,pe postul d-nei director Baicu ,deoarece aceasta a fost promovata intr-o functie superioara. Anchidin a venit pe postul lui Flutur,unde a stat cateva luni ,pana cand in instanta printr-o hotarare definitiva a fost repus pe functie la CFR Marfa in locul lui Vintila .Cat despre spagi esti departe de realitate. Serviciile se platesc cu alte servicii, dar nu ai cum sa intelegi . Necolaiciuc ar intelege.

    RELOC Craiova are chiar in filmul de prezentare a societatii 2 locomotive din seria 1142 din cele 15 pe care Didila le-a cumparat de la Anchidin Dumitru

    1. Si nimeni nu le vede?

      DA locomotivele 1142 se vad foarte bine pe pagina relocsa . ro

      Prieteni GFR-ul nu înțelegeți că este cel care face LEGEA?

      Au fost aproape să facă cea mai mare catastrofă feroviară in Romania și să închidă pentru am buni circulația pe magistrala 900 și după aceasta să facă cea mai dezastruoasă modificare: CONDUCEREA SIMPLIFICATA pentru trenurile de MARFĂ. 

      Atunci ce vorbim că este Didila sau Vasile sau cine mai este?

      Nu înțelegeți că fac LEGEA in sistemul feroviar? 

      Cum le-a cumpărat de la Alchidin,? Alchidin e fabrica de locomotive? Sau sunt cumva furate, GFR nu a plătit pentru ele? Si doar două locomotive are CFR"-ul? Sau sperat ca daca pleaca Gavrilă, va vine randul vostru la supt? Inghiti-ti sau scuipati?

    Domnul Director General Ion Gavrila chiar a făcut un abuz prin utilizarea mașinilor puse la dispoziție conform contactelor încheiate de CFR pentru lucrările la calea ferată între Simeria și Arad. Practic a dispus ca una din cele 4 mașini ( câte una pentru fiecare lot de lucrări) sa fie data spre utilizare exclusiv lui.Si nu orice mașina ci una "full opțion". De precizat ca mașina este livrata Cu tot cu cheltuieli de exploatare pentru ca este asigurat si carburantul prin card de combustibil. O suma destul de generoasa alocată lunar pentru combustibil, peste 1000 lei. Acest demers este făcut in contextul in care CFR dispune de un parc generos de auto iar Directorul General cu siguranța ca are repartizată cel puțin una. In schimb acest auto al Directorului General este dar spre utilizare celor care au făcut toate demersurile sa-o susțină in perioada aceasta de mandat (actualii oameni uitați de Șova prin minister). De precizat ca mașinile sunt destinate exclusiv urmăririi lucrărilor de către personal implicat in acest domeniu, in niciun caz de Dl Gavrila. Dar abuzul te pedepseste.....și primul semn la dat Dumnezeu. Succes DNA in investigare ca poate găsiți și alte surprize.....poate face și Sova un accident și iar apare o legatura.

    1. Alstom a respectat contractul. A pus la dispoziție masinile pt reprezentanții beneficiarului responsabili cu urmărirea lucrărilor. Daca CFR a încredințat masinile altor persoane...

      Vinovații sa fie cercetați si sa răspundă  

      Asta e mizilic fata de ce se intampla in realitate

      Pe CONSTANTA BUEA-RODICA a numit-o si membru in CA la SC TIPOGRAFIA FILARET SA ,o alta societate de sub CFR SA 

      Directorii RADULESCU si PATRU sunt cei care-l plimba cu caruciorul prin minister,sunt slugi bune,altfel nici acari n-ari fi la CFR.Sunt cele mai mai mari catrastofe pe care le-a avut ELECTRIFICARE CFR SA de la infiintare pana in prezent 

      Toti oamenii buni au fost indepartati si inlocuiti cu panarame din astea.Sa vedeti in RCF-uri ce a facut,ce numiri,etc

      E un dezastru general 

      Are mașina încredințată ilegal? Pai atunci Cine plătește reparația mașinii?Cum justifică deplasarea în weekend de la Strehaia la Craiova sau mă rog din câte se spune în presă de la proprietățile de la Herculane spre casă?

      Dar la Sucursala Bucuresti?Avem unul care te- ntreabă zilnic ce șpagă sa mai faca si el?Hai ca tot Gavrilă l- a pus.Iar Maraloi tace și- înghite.

      Conform contractului cine suportă reparatia?????

      Nenea asta de directoraș după accident a ajuns in cărucior?

      Na belea că trebuie să-i plătiți și reparația lui. 

      cine e ala de la RCF Bucuresti?cum il cheama?

      Mai este unul de la RCF București, mare consilier de director regional si ăsta, care împinge de cărucior pe lângă Radulescu și Patru, știe cineva cum îl cheamă? El pentru ce este platit de CFR să facă daca toată ziua sta la minister sa împingă la căruț?

      Nu Verifica nimeni pe ce ia salariul?

      Cei de merg zilnic pe linie și trag de șuruburi ce zic cum sunt plătiți? Cred că o echipă întreagă nu câștigă cat acest consilier 

      Oameni buni cine este panarama de la CFR care a venit acum de la Electrificare?

      S-a uitat femeia dimineața în oglindă când a fost pusă director?

      Ce o recomandă sau ce experiență are femeia? 

      Cimpoierul Adrian

      Să-l întrebe de contactele cu drezinele, cu centralele de la districte, cu personalul cazat în unitățile electrificări, cu personalul inapt care este angajat, cu lucrările care nu se executa și sunt raportate executate că sa ia el prima de mandat etc.

      Mai au câteva zile și vor fugii că șobolanii da nu vor scăpa.

      După 11 nu o sa mai auzit nici de Rădulescu, nici de Pătru și de toată clica de la Craiova-Electrificare decât la tv.prin diferite dosare la DNA.

      Familia Cioroba de la Electrificare, stim si de voi!

      Cimpoierul Adrian este sageata lui Petrica consilierul impingator de scaune a directorului general CFR Gavrila.

      Toti tin sedinte prelungite de combinatii la benzinaria Omv de la gara cu sprijinul total al directorului general din Gara de Nord Laurentiu Maraloi.

      Ce mai avem pe ordinea de zi baieti?.Ce mai vindem, ce mai combinam?. 

      I-a detaliază bai, l.b. tristă!!NU STII ca A Fost întrebat de contractul cu drezinele, de DNA, Curtea de Conturi, Poliția TF!Și nu doar Gavrilă a fost anchetat , ci și Băduț și Țuică, directorii în mandatul cărora a fost derulat contractul Drezinele au fost achiziționate prin finanțare BEI, cu procedura de achiziție BEI! Banca a impus condițiile, ei au adjudecat SINGURUL OFERTANT-O FIRNA FRANCEZA! Asta doar asa, aruncată la mișto!!! E nu sunt i " gașca " lui Gavrilă, dar să arunci cu noroi când majorității va obosește mana până va scrieti numele..Angajări??? Pe mandatul lui Gavrilă la electrificare , numarul angajatilor a scazut cu 300, conform sitului ANAF! SI A ADUS SOCIETATEA DE LA Pierderi de zeci de milioane PIERDERI, LA Profit! Ca va luati salariile la data stabilită, ca daca rămâneau ceilalți erați în Insolventa nu spuneti!!! Ca un director economic ca domnul Stancu, cel care a recuperat o sumă importantă de la ANAF descoperind greșelile de raportări ai celor dinainte, nu știți! Ca omul nu are niciun interes financiar, ca sunteti in mare pericolul când s-o sch arbi de jegul care-l vomitat sub anonimat, va văd în grevă foame prin fata ministerului flamand dreptul la muncă!! Inginerul Patru, cu 32 de ani vechime e vreo pitipoanca din Centru Vechi, venită secretară??? Sau Gaburou sau Rădulescu...V-a urla foamea-n voi, curand!

      Prostovane, v-am spus că va obosește mana până va scrieti numele? A fugii -A-nal-fa-bet! A fugi -corect! Restructurări, urmează! Hai, l.belor, bagajelu'!

      CFR"-ul a încredințat auto altor persoane???????????????????? Directorului General!!! Bălașa, l..be triste! Directorul general a fost persoana cea mai prezenta in control pe șantier! Ce faci Botez?? Tu întrebi, tu răspunzi?

      Faci pariu ca esti tampit?.Atat de tampit incat sa crezi ineptiile astea?.Faci pariu ca un drum la DNA sau si in presa este de ajuns ca sa iasa toata mocirla la suprafata.Nu cumva esti calaretul dreptatii calare pe un cal alb (bine ca nu intr-un scaun sa mergi de colo colo ) impins de un consilier curat ca lacrima.Vai oameni buni va rog sa va opriti , chiar nu vedeti sunt de o corectitudime toti in frunte cu Gavrila de nu exista pe Terra.Analfabeti , tarani imputiti, jeguri de capuse nu mai scapa tara asta de voi corectilor.La puscarie cu totii!!..A recuperat de la Anaf 1 miliard si a furat pentru el 100.Scarbelor infecte, oricum nu mai scapa de judecata si chiar daca scapa nu va scapa de cealalta judecata care deja se aplica.In noi urla foamea si in tine disperarea imputitule!.

      La..bare, esti on- line!!! " Un drum la DNA sau presa.. ' presa e judecata si posesoare a ADEVARULUI, ASA E? VEZI CA ESTI PROST( CUM EU AM SPUS DEMULT, SI TE AUTODENUNTI) DACA TACEAI.. DAR ASTA O STIU DOAR ALFABETIZATII! BAAA, SANTAJIST DE 2 BANI, VEI ASTEPTA TRAMVAIUL !!! CURAND! PAROL!!

      Ce știți fraierilor de noi, numărul de la pantofi? Poate se supăra Cipri si coboară pana la NASA !! Baaaa, nu N.A.S.A!! NASA si Nașu , dar daca bănuiți ca noi suntem in spatele informațiilor din articol, gresiti! Noi am mai vorbit cu Nașu una-alta, mai mult Cipri!!! Acum daca el a stabilit cu Cosmin, cand a trecut sa ia dijma zilnică, sa dea la bieții ăștia de la Bursa... nu noi suntem vinovați!

      raspuns la 3.14

      daca patru si gaburoi au experienta in cfr de peste 30 de ani ce experianta are Radulescu??? de la facultatea de avioane!!!!

      Numai avioane are in cap 

      Petrică îl cheama

    Minciuni

    1. Băi nea Fane ești din gașcă? Cumva din Rovine? Te știu ești cumva creol? Adică de culoarea lui nea Rădulescu

      Stai sa vezi minciuna de luni.... veți dispărea 

    Procurorii vor strange date despre tot, vor ajunge si in Gara de Nord, despre cum au fost facute actele pentru licitatii.Cum obligati angajatii din infrastructura sa faca manevre in interesul personal, sau in numele directorului general Gavrila pentru ca altfel le desfaceti contractele de munca.Cum este cu noua firma de paza din Gara de Nord , dle Consilier Impinge Scaun?.Sunteti bine?.Sunt destule probe care vor ajunge in curand pe masa procurorilor mai ales din Gara De Nord.

    Da dle Consilier Impinge Scaun nu mai ai mult nici tu nici Gavrila, l-ai cam impins in prapastie pe Gavrila cu tot cu scaun dar te duci si tu dupa el in curand.O sa mai impingeti scaunul lui Gavrila si pe holurile DNA?. 

    1. Dl consiliere Petre Ungureanu ce mai aștepți să mai angajezi amante în funcții de șef serviciu la regionala București?? A sau ai făcut-o deja. Venim peste voi .

      ELIAN STANCU e din 2014 la ELECTRIFICARE,a venit si nu mai pleaca.......

      Consiliere Petre mai bine ramanea linistit la service ul tau de reparat masini pe terenul ala de langa posta Basarab.Stii terenul da?.Stai sa vezi ce surprize vor urma Petrica.Fugi Petrica, fugi tare baiatule, sau cum spui tu BA baiatule, nu?.

      Băi nene cine și cum îl plătește pe acest consilier?

      Ce activitate are Consilierul Petre de împins căruciorul? 

      De aceea la service lângă poșta apar mașini de la CFR conduse de tot felul de personaje?  

      Probabil că cineva vă deconta toate aceste cheltuieli care se vor dovedi nelegale iar domnul Maraloi tace cu buna știință.De fapt nu contează cine vine sau pleacă că Maraloi tot împărat rămâne. 

      Are asigurat postul pe viață

      PATRULE cu ce bani ti-ai luat apartament in Bucuresti?ca nici pantofi in picioare n-ai avut cand ai ajuns in capitala.....

      Te-a adus Gavrila ca un cersetor.......si acum ai ajuns mare director...... 

      PROSTUL ăla cu degetul in nas toată ziua nu știe decât să strângă bani pentru Ion Gavrilă cocosila; un document n-a făcut în patru ani!

      Când v-a pleca Stancu Elian, din poziția de director comercial de la Electrificare, căutați,, -vă de lucru! Se v-a duce pe p.la sandramaua! I-a VINO tu mă, grigoresind prostu" plii, să vedem Da Ce stii ceva contabilitate! Sa începem! 4×4=???

      Ruxandra (un pic amanta lui Truică - fostul director de la Electrificare CFR) si Călina Raducu....ambii foști angajați ai societății Electrificare CFR- din Marsani/ Craiova. Raducu bâlbâitul este fratele doctorului care l-a operat pe cocosila și a fost recompensat cu funcția de șef de Divizie Comercial la R CF București; Ruxandra Călina sotia lui Raducu este și ea .....normal directoare laCNCFR. Au fost obligați de cocosila să plece salariați cu experienta ca să-i pună pe ei in funcție.Afara cu voi incompetentilor la pachet cu cocosatul vostru.Sa nu uitați să-l luați și pe Cimpoier burduf de rahat!

      Cum să plece dl.Stancu? Pe Ioana cui i-o lasă? Cine o mai așteaptă dimineața? Cine o mai plimbă pe culoare? Dragoste mare- nevoie mare!

      Să ne spună Ion Gavrilă despre consilierii care capuseaza Electrificare CFR de cinci ani până în prezent; nu au trecut niciodată pe la birou; nu îi cunoaște nimeni.Soferul le ducea condicile sibonurile de masă; salariul de șapte/opt mii de lei le întra pe card. La Electrificare CFR dacă întârzii cinci minute ești obligat să-ți faci cerere de CO și eventual să rămâi la birou/consilierii si Gavrilă I sunt mai presus de lege.Ne-au desconsiderat pe toți cei care ne-am făcut treaba.Pentru escroci eram foarte incomozi.

      Nu fiți lași! Începeți să spuneți de ce abuzuri ați avut parte! Luați atitudine! Să îndepărtăm neghina de grau.Sa ne creștem copiii sănătoși! Doamne ajuta!!!

      Constanta Buea-director comercial la CNCFR/sora ei Paulina Berceanu-sef Div. comercial la. RCFCraiova.... coincidență sau nu: fetele "stilate" cu mustață ale lui "unchiu"Gavrilă Ion calicu. După ce se folosea de tine te arunca ca pe o măsea stricată. Hoții să meargă acolo unde este locul lor!!!

      Paulina Berceanu a venit de la casa studentilor, fara nici o experienta in CFR, drect sef de divizie si a primit ziua urmatoare Dacia Duster ca masina personala, nimeni in regionala nu a avut asa ceva.

      Pai unul este acum director general la CFR și îl cheamă Mihalache. Îl știe cineva de la Electrificare? Pai omul ăsta cu o deosebită atenție din parte lui Gavrilă a luat un salariu de consilier de ani buni. Acum la răsplătit și el pe Gavrilă cum post de director general adjunct sa stea și el mai liniștit să-și vadă în continuare de escrocherii cu Petre și gașca de la Regională

      Băi nene și asta are tot fața lui soră-sa de la București?

      Vai de capul lor dar le merge. Sunt pe scaune bune doamnele și salarii frumușele, nu contează că nu știu nimic au subalternii care le fac munca. Nu au nici pic de rușine pe ce funcții ocupă și ce oameni au dat afară sa vina ele.

      Domna a primit o mașină cu dedicație, trimisă special de la București, de pe holuri se vorbește că luat-o chiar de la un director special pentru ea. 

    Schimbarea Stăpânului, bucuria nebunului!! Doamne, cati frustrați are biata sandrama de-i zice Cfr !!! Curve feminine, masculine, incompetenți, cu toții, fără exceptie-POSESORII ADEVĂRULUI! Ghinion???????????????? Se pare că amânări tăierea tortului-Gavrila rămâne director!!!

    1. Noroc că au venit competenții din gașca lui Gavrilă. Băi nene ai dat cu bobii azi noapte și ai visat pe unchiu director? Va este frică că va pica guvernul? Toată gașca începând de la bestia de Șova, care va uitat că pe niște paraziți împânziti prin tot Ministerul, mâine mai aveți și apoi reveniți ce ați fost, niste anonimi. Sunteți numai javre penale

      ?

      Faratilor am înțeles că au făcut plângere penală la toate autoritățile să afle cine suntem.Va pup eu mă retrag!

      Domnule Consilier Petre, domnule Calina, ne invoiti si pe noi maine 2 ore sa mergem pana la DNA?.O mana de colegi de la RCF Bucuresti.Ca sa devenim din anonimi , staruri.Nu ne place asa in public mare , vrem cerc mai restrans, noi , voi si DNA.Daca nu se poate asta e gasim noi o cale sa ajungem.

      Multumim anticipat!

      Ps:Stiu ca cititi de aceea v-am intrebat! :) 

      Bine mai jyji, unii au fost o noapte vulturi, dar tu?? Te-ai uitat in oglinda dimineata?? Esti deja resemnat, vei fi pana la moarte,doar o biata cioara?? Cioara anonima, dar “ vultur” la anonime????

    CIPRIAN CIOROBA, MARE PROFESIONIST PROVENIT DIN BARMAN, TRAIESTE DIN PENSIA PARINTILOR SI DIN BANII OBTINUTI DIN PROMOVAREA PE P....A. SOTIEI

    Abuzurile lui Gavrila continua si in zilele de 11 si 12.02.2019 cu acceptul Dir. RU si a Directorilor de Directii se fac angajari, fara concurs fara respectarea legislatiei in ceea ce priveste angajarea. Acest om impreuna cu clica, pe care o are in subordine sfideaza orice lege, dezvoltand un lant mafiot, la care trebuie sa cotizezi pentru orice avansare sau schimbare a postului cu o anumita suma, altfel cererea este respinsa. Practica folosita si dezvoltata in special pe Rregionala Timisoara cat si la nivel de Companie.

    S a schimbat schimbarea!!!!

    Cocosila a ramas tot pe un loc cald

    Cînd oare scăpăm de clica asta 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb