Filip & Company a asistat FP în vânzarea întregii sale participaţii în Engie România, tranzacţie de peste 86 de milioane de euro

T.B.
Piaţa de Capital / 9 ianuarie

Alexandru Bîrsan, partener şi coordonator al departamentului de Fuziuni şi Achiziţii al Filip & Company

Alexandru Bîrsan, partener şi coordonator al departamentului de Fuziuni şi Achiziţii al Filip & Company

Firma de avocatură Filip & Company a asistat Fondul Proprietatea S.A., în procesul de vânzare a participaţiei sale minoritare deţinute în Engie Romania S.A, se arată într-un comunicat al Filip & Company, remis redacţiei. Valoarea totală a tranzacţiei a fost de peste 86 de milioane de euro, conform sursei menţionate.

Potrivit sursei citate, "Această tranzacţie este o nouă reuşită notabilă între tranzacţiile Fondului Proprietatea de valorificare si lichidizare a portofoliului său. În acelaşi timp, Engie are oportunitatea de a îşi consolida deţinerea din România, deci este un veritabil win-win pentru toţi cei implicaţi. Ne bucurăm că am putut lucra din nou cu echipa de la Fondul Proprietatea într-un nou proiect de anvergură şi le mulţumim pentru încrederea acordată şi pentru colaborarea excelentă", a declarat Alexandru Bîrsan, partener şi coordonator al departamentului de Fuziuni şi Achiziţii al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a furnizat consultanţă juridică în această tranzacţie este formată din Alexandru Bîrsan (partener), Cristina Filip (partener), Andreea Bănică (senior associate), Lavinia Cazacu (associate) şi Raluca Rusu (associate), arată datele comunicatului.

Avocaţii Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company, precizează sursa indicată. Totodată, avocaţii Filip & Company sunt clasaţi pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaţionale - Chambers and Partners şi Legal 500 în practica de Fuziuni şi achiziţii atât la nivel de echipă cât şi individual, conform sursei indicate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb