Firea îl acuză pe Liviu Dragnea că vinde funcţii

V.D.
Politică / 5 septembrie 2018

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi-a reluat astăzi atacurile la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, şi a acuzat că acesta a vândut preşedinţia filialei PSD Bucureşti, precum şi că este în centrul unei campanii de defăimare prin care se transmite mesajul că ea a fost "racolată" de statul paralel şi că este purtătorul de cuvânt al celor care se opun graţierii şi amnistiei.

Primarul capitalei a afirmat că se aşteaptă ca liderul PSD să "scoată la vânzare şi funcţia de primar general al Capitalei".

Gabriela Firea a vorbit şi despre atacurile lui Dragnea la adresa ei, privitoare la aşa-zisa ei opoziţie faţă de graţiere şi amnistie: "aceste acuzaţii sunt pur şi simplu de domeniul ştiinţifico-fantastic, nu am discutat niciodată despre legea amnistiei şi graţierii, doar Liviu Dragnea a făcut-o, cu nişte apropiaţi". Ea a precizat că în principiu nu este împotriva unei astfel de legi, cu condiţia ca totul să se facă în deplină legalitate şi "să nu compromită România, iar PSD să treacă ruşinos în istorie" .

Ea a punctat: "Nu sunt de acord cu improvizaţiile juridice, cu fanteziile juridice care înţeleg că se pun la cale. Sunt de acord cu tot ce este legal".

Firea a continuat: "Sunt teme precum cea a traficului care nu pot fi rezolvate la nivel local. Una dintre nerealizările legate de trafic este netransferarea centurii Capitalei la Primăria Bucureşti. Vreau să spun că există o ameliorare a relaţiei între Primăria Capitalei şi Guvern de când doamna Dăncilă este premier. Nu vreau să dăm sentinţe generale. O ameliorare, dar nu o rezolvare a principalelor subiecte pe care le voi prezenta în perioada următoare. Beneficiem de sprijinul unor colegi din agenţii, cărora le mulţumesc. Dar alţii aşteaptă un semn de la preşedintele partidului", a mai declarat Primarul Capitalei.

Pe de altă parte, Gabriela Firea şi-a reluat acuzaţiile potrivit cărora prin violenţele de la mitingul din 10 august s-a urmărit, de fapt, să fie compromisă ea ca primar (dat fiind că se ştie că este apropiată de prefect) şi absolvit Liviu Dragnea.

Ea a acuzat existenţa unui "grupuscul" în jurul liderului PSD şi a invitat la solidarizarea celor care îi împărtăşesc opiniile, la primul Comitet Executiv al partidului.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. vinde functii e grav foarte grav dar de cind vinde deci dna. firea stia ca vinde poate mai demult si nu a sesizat dnaul e f grava prob lema firea trebuie acuzata de tainuire si daca prin aceasta tainuire a adus prejudicii statului roman sa fie acuzata prin autosesizare a procuraturii de subminarea economiei romaniei prin informatii stiute si ne sesizate catre procuratura pentru ca dumneaei maninca piine de la statul romin si inca ce piine buna se tine numai in figuri ...,mn

    1. Asta vinde toata tara, nu doar functiile din PSD. Este un bisnitar ordinar. Si pe masa ar vinde-o daca ar avea de castigat ceva din asta.

      vai vai ce veste minunata!! cine vinde functii in romania?? stie cineva cum se poate ocupa o functie in administratia locala, sau cum poti avea acces la o functie la firmele unde statul este actionar??? poate sunt ceva functionari publici pe aici sa ne spuna cum au ocupat sau au fost numiti pe functii

    Nu stiu, pentru mine e nefiresc ca aceasta sluga care este Gaby Firea, a capatat brusc glas, impotriva tatucului suprem, dupa ce, pana acum, a ars-o pe tacute, la fel cum fac toti ceilalti membri PSD.

    1. Din cauza mizeriei din partid facuta de dragnea (in ce mai mare parte). Acum a ajuns la Firea care nu este dispusa sa o accepte. Asta este situatia (cand te asociezi cu imputitii te inghite mizeria).

      "numai prostii nu se schimba niciodata" 

    Pe cât?

    Romania va deveni o federatie de state: statul paralel, statul paralel cu statul paralel, statul degeaba, statu palma barba cot, statul cu parintii pana la 50 de ani

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb