Fitbit Sense review: ceasul inteligent care îmbină fitnessul cu lifestyle-ul

Adelina Toader
Miscellanea / 26 mai 2021

Fitbit Sense review: ceasul inteligent care îmbină fitnessul cu lifestyle-ul

Fitbit este una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul dispozitivelor smart. Cu fiecare produs lansat, compania a devenit un jucător important pe piaţa de wellness şi foloseşte tehnologia proprietară pentru a le oferi utilizatorilor săi o imagine mai exactă asupra alegerilor pe care aceştia le fac în materie de mişcare şi alimentaţie cu scopul final de a-i sprijini în formarea unui stil de viaţă mai activ şi sănătos.

Fitbit Sense este unul dintre smartwatch-urile care depăşeşte simpla funcţionalitate de fitness tracker. Dotat cu o multitudine de senzori, ceasul inteligent oferă o imagine detaliată asupra stării de sănătate şi a stitlului de viaţă. Monitorizează variaţiile de puls, saturaţia de oxigen din sânge printr-un senzor Sp02, înregistrează peste 20 de tipuri de activităţi sportive, are senzor de altitudine, giroscop, un senzor care măsoară temperatura, dar şi un senzor cu totul inovator, fiind prezentat la momentul lansării drept primul ceas din lume dotat cu un senzor EDA care monitorizează nivelul de stres. Aşezând palma deasupra ecranului de la smartwatch senzorul detectează schimbările de natură electrodermală în funcţie de nivelul de transpiraţie a pielii. În plus, Fitbit poate genera şi electrocardiograme (EGK). Această funcţie este menită să depisteze eventualele probleme cardiace înainte ca acestea să pună viaţa utilizatorilor în pericol.

Ceasul are grijă să te avertizeze când ai stat prea mult fără să te ridici, desigur în funcţie de setările pe care tu i le faci şi te ajută astfel să fii conştient de câtă mişcare faci într-o zi.

De asemenea, simte când faci o activitate fizică intensă, monitorizează astfel caloriile arse, durata activităţii, dar şi fluctuaţiile de puls, iar la final întocmeşte un raport complet al performaţelor tale.

Toate datele înregistrate de senzori sunt disponibile în aplicaţia Fitbit de pe smartphone, disponibilă atât pe iOS, cât şi pe Android, care îţi oferă astfel o imagine completă a stării tale de sănătate. De la calitatea somnului şi până la fluctuaţia temperaturii, ritmul de respiraţie, variabilitatea ritmului cardiac, ritmul cardiac de repaus şi saturaţia de oxigen, toate se regăsesc detaliate şi există chiar şi sfaturi şi recomandări pentru a-ţi îmbunătăţii starea de sănătate. În funcţie de informaţiile pe care tu le introduci - greutatea ideală, de exemplu - ceasul îţi va veni în ajutor cu exerciţii fitness. Tot în aplicaţie poţi înregistra alegerile alimentare şi consumul de apă pe parcursul zilei. Toate aceste informaţii şi alte detalii sunt afişate după ce ai dormit trei nopţi cu ceasul inteligent Fitbit Sense la mână. Ceasul este uşor şi confortabil astfel că te obişnuieşti rapid cu el la mână şi nu provoacă niciun discomfort în timpul somnului. Totodată, smartwatchul este rezistent la apă, deci poţi merge să înoţi fără grijă cu el la mână sau îl poţi lua chiar şi în duş. Cu o ramă metalică şi un display dintr-o sticlă rezistentă la zgârieuri, ceasul inteligent este discret şi se aşează perfect pe încheietura mâinii pentru a fi purtat cu uşurinţă 24 de ore din 24. Lateral smartwatch-ul are un buton inductiv, integrat în carcasă, ce reacţionează rapid la atingere. Fitbit Sense se mişcă rapid şi primeşte imediat comenzile. Poţi instala pe el şi alte aplicaţii direct din galeria Fitbit, cum ar fi aplicaţia Spotify pentru a asculta muzica preferată în timpul antrenamentelor şi multe altele.

Ca bonus, orice Fitbit Sense achiziţionat îţi aduce un abonament la serviciul Fitbit Premium de 6 luni care îşi oferă acces la antrenamente video personalizate, sfaturi de nutriţie şi numeroase reţete sau exerciţii şi programe de relaxare, dar şi alte funcţii avansate şi sfaturi de wellness. Practic, vei purta la mână tot ce ai nevoie pentru a-ţi corecta stilul de viaţă şi a face paşi mai sănătoşi în viaţa de zi cu zi.

Fitbit Sense review: ceasul inteligent care îmbină fitnessul cu lifestyle-ul

Specificaţii tehnice:

Display: 1,58 inci, AMOLED, Gorilla Glass 3, rezoluţie 336 x 336 pixeli

Baterie: litiu polimer, autonomie peste 6 zile în funcţie de modul de folosire. Vine si opţiunea de fast charging, 12 minute de încărcare oferind aproximativ 24 ore de autonomie. Dispune şi de funcţia Google Fast Pairing.

Greutate: 47 de grame

SENZORI:

Giroscop

Altimetru

Accelerometru

GPS

Senzor pentru detectarea variaţiilor de temperatură ale pielii

Lumina ambientala

Ritm Cardiac

NFC

ECG

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb