Flanco ajunge la o reţea de 160 de magazine, în urma celor mai recente deschideri, în Arad şi Bârlad

G.U.
Companii / 26 noiembrie 2021

Flanco ajunge la o reţea de 160 de magazine, în urma celor mai recente deschideri, în Arad şi Bârlad

Flanco îşi continuă strategia de expansiune eficientă, alegând centre comerciale cu trafic ridicat pentru noile sale magazine din Arad şi Bârlad, potrivit unui comunicat de presă. Odată cu noile deschideri, retailerul ajunge la o reţea de 160 de puncte de vânzare, situate în 112 oraşe ale ţării.

Flanco a deschis astăzi cel de-al doilea magazin al său din Arad, situat în Atrium Mall. Pe o suprafaţă de 450 mp, noul magazin Flanco pune la dispoziţia clienţilor o gamă optimizată de produse, oferte speciale de inaugurare, precum şi toate serviciile oferite în celelalte magazine ale reţelei.

Potrivit sursei citate, la finalul lunii, pe 30 noiembrie, va avea loc şi deschiderea magazinului din Bârlad, situat, de asemenea, într-un centru comercial - Bârlad Value Center, şi al doilea la număr din oraş. Cu o suprafaţă de 450 mp, magazinul îşi aşteaptă primii clienţi în zilele următoare, cu oferte variate, produse de calitate şi mărci cunoscute. În plus, începând cu data de 3 decembrie, clienţii vor putea utiliza voucherele primite în cadrul programului "Rabla pentru electrocasnice", profitând, simultan, şi de ofertele de inaugurare.

"În ciuda dificultăţilor aduse de pandemie şi de măsurile de restricţie, pe tot parcursul anului am continuat să investim în magazine fizice cu potenţial, în paralel cu consolidarea platformelor digitale, ajungând, astfel, la o reţea de 160 de puncte de vânzare", spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco. "Deschiderea de magazine în centre comerciale cu trafic ridicat, precum Atrium Mall şi Bârlad Value Center, se înscrie în strategia noastră de dezvoltare, trasată în urma reevaluării reţelei de magazine fizice de la finalul anului trecut. Cu produse pre-selectate pentru clienţi, astfel încât aceştia să găsească la raft repere de calitate şi best seller-uri, dar şi servicii de finanţare diverse şi posibilitatea de a ridica din magazin comanda online, cele două magazine aduc o experienţă omnichannel cumpărătorului, la fel ca celelalte puncte ale reţelei."

Investiţia în cele două magazine s-a ridicat la o valoare de aproximativ 1,5 milioane lei.

Toate cele 160 de magazine din reţeaua Flanco, aflate în 112 oraşe ale ţării, oferă clienţilor servicii de finanţare avantajoase, precum cumpărături cu carduri de credit cu până la 40 de rate fără dobândă sau cumpărături în rate, direct în magazin, fără adeverinţe. Totodată, serviciul de "Livrare şi verificare produs direct în magazin" este disponibil în toată ţara, oferind cumpărătorilor transport gratuit şi posibilitatea de a verifica în magazin, împreună cu un consultant, produsul comandat online.

Cele două noi magazine Flanco vor fi deschise de luni până duminică, între orele 10-21, la adresele centrelor comerciale - Calea Aurel Vlaicu 10-12 (Atrium Mall Arad), respectiv, B-dul Republicii 320 (Bârlad Value Center).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb