Flanco îşi mută sediul central în SkyTower Bucharest

S.B.
Companii / 23 iulie

Flanco îşi mută sediul central în SkyTower Bucharest

Flanco Retail, unul dintre principalii retaileri de produse electronice şi electrocasnice din România, anunţă mutarea sediului său central în SkyTower, cea mai înaltă clădire din ţară şi un reper notabil de sustenabilitate în Bucureşti.

Începând din luna iulie, Flanco ocupă întregul etaj 11 al SkyTower, beneficiind de un spaţiu de peste 1.150 de metri pătraţi. Această decizie reprezintă un pas strategic pentru a oferi angajaţilor un mediu de lucru modern şi confortabil într-o clădire multifuncţională care oferă facilităţi de top.

"Suntem încântaţi să oferim echipei Flanco un spaţiu de birou la cheie, care răspunde nevoilor marilor companii de retail", a declarat Bogdan Deju, Leasing & Asset Manager pentru RPHI Romania, compania care deţine şi gestionează SkyTower Bucharest. "SkyTower oferă iluminat natural, lifturi de mare viteză, un centru de evenimente high-tech cu primul auditoriu construit într-o clădire de birouri, un restaurant la ultimul etaj şi o zonă verde spaţioasă în aer liber. Ne angajăm să oferim un mediu de lucru durabil, care încurajează inovaţia şi colaborarea".

"Mutarea în SkyTower reprezintă un pas strategic pentru FLANCO. Ne dorim să oferim angajaţilor noştri un mediu de lucru modern şi confortabil, într-o clădire multifuncţională care oferă facilităţi de top, avantaje ce contribuie la entuziasmul si energia acestora, şi, în acelaşi timp, evenimente exclusive dedicate comunităţii, plus acces rapid la mijloacele de transport. Suntem încrezători că această schimbare va contribui la creşterea productivităţii şi satisfacţiei echipei noastre", a adăugat Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Mutarea în noul sediu marchează, de asemenea, schimbarea strategică a retailerului către repoziţionarea sa în piaţă drept primul lanţ de magazine smart discount din sectorul electro-IT din România. Amenajarea "Laboratorului de reduceri" în inima centrului comercial al capitalei, în interiorul unei clădiri emblematice, a fost aşadar un pas firesc.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb