Flanco participă la Programul Naţional "Rabla pentru Electrocasnice"

G.B
Comunicate de presă / 14 mai 2021

Flanco participă la Programul Naţional "Rabla pentru Electrocasnice"

Flanco Retail participă la programul guvernamental "Rabla pentru Electrocasnice", care începe astăzi, la ora 10:00, cu faza de înscriere, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Ca de fiecare dată, Flanco Retail respectă tradiţia şi participă la Programul Naţional Rabla pentru Electrocasnice, cu toate magazinele fizice din ţară, dar şi online. În plus, pentru produsele cumpărate prin intermediul programului, compania propune clienţilor mai multe opţiuni de creditare - până la 40 de rate fără dobândă; până la patru rate fără dobândă prin intermediul cardului de debit, cu serviciul Oney. De asemenea, Flanco pune la dispoziţia clienţilor şi metode multiple de livrare personalizată precum: livrarea la EasyBox (în condiţiile impuse de mărimea produsului), livrarea şi verificarea în cel mai apropiat magazin, livrarea planificată, în funcţie de programul clienţilor sau livrarea în aceeaşi zi. Pe parcursul derulării programului Naţional Rabla, pe segmentele de produse vizate de acesta, retailerul a asigurat stocuri suficiente, pregătite deja în depozite, subliniază sursa citată.

Prin intermediul acestui program, Ministerul Mediului oferă vouchere cuprinse între 200 şi 500 de lei, pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice performante din punct de vedere energetic, în schimbul celor uzate. Anul acesta, Rabla pentru Electrocasnice prezintă o serie de noutăţi, menite să eficientizeze procesul de achiziţie, atât pentru clienţi, cât şi pentru retaileri.

"Programul Rabla este unul aşteptat de foarte mulţi români", declară Cătălin Croitoru, Director de Achiziţii Flanco. "Contextul actual ne face să credem că anul acesta este şi mai aşteptat, mai ales dacă luăm în considerare şi faptul că anul trecut programul nu a fost pus în practică. De asemenea, Rabla 2021 vine după procesul de schimbare a etichetelor cu clase energetice, încă un moment în care oamenii au fost şi mai clar informaţi asupra beneficiilor unui aparat electrocasnic cu indici energetici buni atât pentru consum, dar şi pentru mediu", adaugă Cătălin Croitoru

Unele dintre noutăţile din acest an sunt reprezentate de etapizarea procesului, care se va desfăşura în perioada 21 mai - 2 iulie, şi de bugetul de 75 de milioane de lei, cel mai mare alocat vreodată. Astfel, electrocasnicele participante în program vor fi disponibile în trei etape şi vor fi organizate pe trei categorii. În prima etapă (21 mai - 4 iunie), vor intra maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase şi aparatele frigorifice. În a doua etapă (4 - 18 iunie), vor fi disponibile televizoarele, laptopurile şi tabletele, iar în ultima etapă (18 iunie - 2 iulie), aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele. Un lucru foarte important, care trebuie menţionat, este faptul că voucherele sunt valabile 15 zile după emitere.

O altă noutate vine din zona de înscriere în program, modalitatea pentru anul acesta fiind schimbată, cu scopul de a oferi şansa tuturor celor interesaţi să beneficieze de unul sau mai multe vouchere. Astfel, înainte de lansarea, în mod concret, a etapei în care se vor selecţiona voucherele, persoanele care sunt interesate de acest program au la dispoziţie 7 zile pentru a se înscrie în program, prin crearea unui cont de utilizator. Acest cont de utilizator reprezintă interfaţa persoanei fizice cu Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) şi permite atât selecţia de vouchere, dar şi urmărirea statusului lor, după cum declară reprezentaţii AFM într-un comunicat.

Pentru crearea efectivă a contului de utilizator este nevoie de nume, prenume, domiciliu (localitate şi judeţ), număr de telefon şi adresă de email valide. Există şi posibilitatea de a încărca pe platformă documentele necesare obţinerii voucherului.

"Etapizarea acestui proces reprezintă un avantaj pentru ambele părţi", declară Dragoş Sîrbu, CEO Flanco. Clienţii vor şti exact când să vină să îşi achiziţioneze un produs nou, în funcţie de etapa în care ne vom afla. Noi vom şti, de asemenea, să ne pregătim stocurile pentru a răspunde cererii. Rolul nostru este de a ajuta fiecare client să îşi pemită ce e mai bun, iar în acest caz, ce e mai bun este şi benefic pentru mediu şi pentru sănătatea noastră. Participăm de fiecare dată la acest program şi ne implicăm cu toate resursele noastre - financiare, logistice, dar şi fizice, de personal, întrucât considerăm că este modalitatea prin care se încearcă realizarea unui echilibru între consum şi responsabilitate, prin înlocuirea produselor vechi, cu un consum ridicat, cu produse noi care aduc beneficii de ambele părţi", adaugă Dragoş Sîrbu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb