FLORIN CÎŢU: "Congresul PNL se va desfăşura în condiţii de siguranţă maximă"

G.B
Politică / 22 septembrie 2021

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Congresul PNL se va desfăşura în condiţii de legalitate şi de siguranţă maximă, iar oricine va încerca să îl amâne nu are nicio şansă, a declarat, astăzi, prim-ministrul Florin Cîţu, potrivit Agerpres.

El a fost întrebat de jurnalişti la Palatul Victoria dacă, în contextul creşterii numărului de bolnavi de COVID din ultimele zile, Congresul PNL se va desfăşura cu 5.000 de oameni într-un spaţiu relativ mic.

"Nu este spaţiu mic, sunt 15.000 metri pătraţi, vor fi 3 metri pătraţi pentru fiecare persoană. Dacă vin 5.000 de persoane, vor fi 3 metri pătraţi pentru fiecare persoană, va fi cu certificat verde şi centre de testare acolo, deci va fi în condiţii regulamentare. Înţeleg că este şi o recomandare pe care au cerut-o de la cei de la CNSU, va fi organizat în condiţii de legalitate şi de siguranţă maximă Congresul PNL. Oricine încearcă să amâne acest congres nu are nicio şansă", a răspuns Florin Cîţu.

Potrivit acestuia, lista finală a vicepreşedinţilor care vor fi aleşi în forurile de conducere ale PNL, din tabăra susţinătorilor săi, a fost stabilită deja.

"Am stabilit şi prim-vicepreşedinţi, şi vicepreşedinţi. Sunt stabiliţi", a afirmat Cîţu.

Acesta a adăugat că şi secretarul general este stabilit - Dan Vîlceanu, ministrul Finanţelor şi interimar la Transporturi.

Întrebat dacă sunt tensiuni înainte de congres şi dacă au mai avut loc ultime negocieri purtate prin telefon, Cîţu a spus: "Pe mine nu mă sună nimeni".

Premierul a precizat că nici el, la rândul său, nu şi-a sunat vreun coleg din partid, motivând că este "foarte ocupat".

"Chiar nu stau să sun oamenii. Vă daţi seama - după ce ai avut votul a 40 de filiale, eu cred că i-am convins pe colegii mei liberali că 'România liberală' este singura soluţie pentru a merge mai departe, iar după ce au văzut ce s-a întâmplat în Parlamentul României în ultimele două săptămâni şi au văzut ce se întâmplă în ultimele două zile, cred că i-a convins şi mai mult pe colegii mei că există doar o soluţie: 'România liberală'", a completat Cîţu.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Catzu reales! Populația vuiește, DSPurile ridica artificial cifrele! Anumite instituții sunt închise pentru Nevaccinați! Lumea se pregătește ca in Australia, Franța sau Grecia! Nu se știe cât mai rezista șandramaua! Statele Naziste Americane și Europene construiau Lagărul Mondial! Mirosea a praf de pușca!

    FLORIN CÎŢU:

    "Congresul PNL se va desfăşura ILEGAL în condiţii de siguranţă maximă" 

    1. Poate congresul PCR

      Minti ticalosule de Citu. Escroc ai fost, puscarias ai fost, asa esti inca.

    Si cu Legea pt oamenii de rand, care prevede ca limita pentru spectacole în aer liber este de 1.000, iar limita pentru proteste este de 100 de persoane, mai Cuţulache, cand voi sunteti 5000 in spatiu inchis? Evident, ca de obicei in Colonie, se da o derogare pt smecherii PNLeprelor!

    1. problema este ca dupa congres s-ar puteaca cvorumul din parlasment sa aibe de suferirt ,iar statisticle medicalesa cunoasca o inrautatier accentuata.Din 27 nov.lucrarile parlamentului vorfi suspendate.Ambele camere au mai multi membrii decat permite lecea anti Covid,caz in care motiunea de cenzura nu va mai fi votata.Ha,ha.Vai de noi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb