FLORIN CÎŢU: "De foarte multe ori merg pe jos la birou şi mă opresc să vorbesc cu bucureştenii"

S.B.
Politică / 11 martie 2021

"De foarte multe ori merg pe jos la birou şi mă opresc să vorbesc cu bucureştenii"

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, în contextul campaniei "Vinerea verde", că de foarte multe ori merge pe jos la birou, menţionând că se opreşte să vorbească cu oamenii, informează Agerpres.

"I-am spus şi lui Tanczos Barna că eu vin de foarte multe ori pe jos la birou, dar îmi pare bine că a instituit şi acest lucru să fie oficial. Fac acest lucru de multe ori, merg pe jos. Vorbesc cu bucureştenii. Mă opresc şi vorbesc. Mă recunosc şi cu mască şi cu şapca mea, văd că mă recunosc şi cu aceste elemente. Până la urmă este ok. Mai stau şi mă mai opresc şi la cafenele, mă opresc şi mai beau o cafea, mănânc. Deci ies, nu mă ascund deloc", a spus Cîţu, la B1Tv, întrebat cum se va deplasa vineri, având în vedere campania "Vinerea verde".

Miercuri, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat cu ocazia lansării Campaniei "Vinerea Verde-Stop! Azi, maşina stă pe loc!" că se va introduce un set de măsuri pentru stimularea cetăţenilor în vederea renunţării la utilizarea autoturismului personal pentru deplasarea la serviciu şi înlocuirea sa cu transportul public în comun, biciclete, trotinete electrice, maşini electrice sau cu mersul pe jos.

"Am ales ziua de vineri pentru că este de foarte multe ori zi scurtă, este oricum casual şi există deja acest obicei de a nu mai veni cu cravată, de a nu mai veni la 'patru ace' şi atunci pentru toată lumea poate să fie o alternativă mai lejeră varianta cu deplasarea cu alte mijloace de transport", a spus ministrul, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Eu cred ca bați câmpii prin București și vorbești de unul singur.

    1. eu cred sunteti niste frustrati ca nu mai sunt hotii din pesede la putere ,,pesede un partid care mereu a luat de la cei,care muncesc,pt a da ......votantilor pesede

      ""pt a da...... votanților pîsîd-iști"". Daaa.?

      .  

      Și ce vezi rău în obiceiul ăsta?!  

      Invidiosule!, votează și tu 3 trandafiri roșii! .  

      Pt a merita și tu pomeni electorale.  

      .  

      Căci din patru'n patru ani, suntem primii la votare, 

      Datori pentru pomeni-pomeni, sacoșe cu mâncare; 

      La mitinguri, ca oile suntem duși, să fim numărați, 

      Mândria țării suntem... și roșii, și ciumați. 

      .

      PROLETARI CIUMAȚI ROȘII,VACCINAȚI-VĂ ! {să supraviețuim (doar) NOI virusului tovărășesc din wuhan, și --fără reacționari și imperialiști-- să făurim o lume roșie pe întreg globul... să vie un alt 1917, tovarăși}.  

      Am scris si ieri faptul ca de cand tot este chemat de iohannis la cotroceni,acesta i-a pusin bautura drogul violului,GHB(make l-a facut disparut),si am si explicat efectele drogului,adica el,drogul da psihoza si delir.Catu,se lauda cu bucurestenii cand vine la serviciu perpedes.Nu spune insa si care estetraseul pe care vine la serviciu,intrucat multi bucuresteni ar dori sa ii spuna cateva vorbe.eu,cred ca nea vasale dimineata,intra indelir si cand ajunge la birou,SPP=istii,ii spun ca pe traseu,ela vorbit cu zeci de bucuresteni si nea vasile delirand,chiar ii crede.Nea vasale,daca ar fi asa cum spui tu,cred ca ai avea capu plin de cucuie de la dragostea pe care ti-o poarta bucurestenii.

    Eu cred ca nu mergi cu masina fiindca vinerea fiind zi scurta(pentru tine)pierzi prea mult timp in trafic,astfel ca,abia ajungi la birou ca si trebuie sa pleci.Mergand pe jos ajungi mai repede si ai timp chipurile sa mai vorbesti si cu oamenii.Mai degraba ai folosi bicicleta,dar sa nu te loveasca vreo masina(Doamne fereste),ca ce s-ar face tara fara tine?Am inteles ca economia este intr-un real progres de cand te afli tu la carma guvernului.A dat norocul peste noi,suntem chiar in extaz.

    1. in curand vom fi in agonie!

    Normal, mai Cîţulica, deoarece "curajul" cu care te lauzi este sustinul de agentii SPP din jurul tau, camuflati printre oamenii de rand! Fara ei, ti-ai lua la huiduieli si la suturi in fund de la oameni, de n-ai mai putea sta o saptamana, nici pe fotoliile moi si pufoase de la Palatul Victoriei!

    arata le si sutele de spatii comerciale goale, spunele de miile de firme falimentate, saracia acelor angajati si a familiilor lor, bogatia bugetarilor si a pensionarilor speciali, milioanelor de militieni si jandarmi din toata tara angajati de citiva ani incoace cu salarii de 10.000 lei si care se plimba toata ziua de banii astia pentru a va apara pe voi clasa politica.....si de revenirea economica in V a FALIMENTELOR.

    TOT E ON LINE ȘEFULE !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb