Florin Cîţu prezintă lista statelor care au impus restricţii de circulaţie pe timpul nopţii

S.B.
Miscellanea / 11 martie 2021

Florin Cîţu prezintă lista statelor care au impus restricţii de circulaţie pe timpul nopţii

Premierul Florin Cîţu a publicat, joi, lista statelor care au impus restricţii de circulaţie pe timpul nopţii, multe dintre ele limitând circulaţia de la orele 20.00 sau 21.00. În Franţa, circulaţia nu mai este permisă după ora 18.00, iar unele state au în prezent interdicţie totală pentru circulaţia fără motive bine întemeiate. "Măsurile implementate de România în contextul pandemiei de coronavirus sunt printre cele mai relaxate din Europa", afirmă premierul, informează news.ro.

Florin Cîţu a postat, joi, pe Facebook, o listă cu statele care au impus resticţii de circulaţie pe timpul nopţii, după ce a fost întrebat despre limitarea circulaţiei în România în intervalul 22.00 - 05.00.

Multe state nu mai permit circulaţia fără motive întemeiate după ora 20.00, printre care Austria, Slovacia şi Portugalia, altele au restricţionat traficul de la ora 21.00 - Cehia, Cipru, Muntenegru. Olanda.

Altele, la fel ca România, au interzis circulaţia după ora 22.00, iar altele de la ora 23.00.

Franţa a limitat traficul cetăţenilor după ora 18.00 şi sunt câteva state - Anglia, Scoţia, Lituania - care au impus restricţietotală pentru deplasarea în afara locuinţelor.

"Măsurile implementate de România în contextul pandemiei de coronavirus sunt printre cele mai relaxate din Europa. Şi vă mulţumesc vouă pentru asta, pentru că aţi fost responsabili. Hai să continuăm aşa! Doar împreună putem învinge pandemia", a scris premierul pe Facebook.

La prelungirea stării de alertă, Guvernul a decis, la propunerea CNSU, să limiteze circulaţia pe timp de noapte, în intervalul 22.00 - 05.00, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Alo, domnu Catzu...! Vedeti ca a intrat unul Mirel Curea, jurnalist la Antena 3 aseara in direct, de acasa de la el unde sta in izolare si a zis cu subiect si predicat ca a devenit din nou pozitiv de Covid la cateva zile de la vaccinare.

    Asta inseamna ca vaccinatii lu Iohannis, trecand peste faptul ca s-au vaccinat degeaba, ar putea fi purtatori de virusi ambulanti, fara sa stie.. pe care ii raspandesc cu viteza ametitoare in masa de popor care nu s-a vaccinat inca.  

    La cat e de mica rata mortalitatii efective cauzata strict de covid si la cat de usor trec 99% dintre oameni peste acest virus, deja e clar ca traim un inceput de distopie... nu e asa greu sa iti dai seama ca lumea nu se va sfarsi din cauza covid, nu e cel mai grav virus de pe glob, nu e cea mai mare problema a umanitatii, insa, media si presa in general, au inceput o nebunie care e greu de stavilit acum. Oamenii la cel mai mic simptom de raceala banala, simt ca nu mai au aer si se panicheaza, se testeaza cu niste teste care nu sunt nici acum dovedite ca detecteaza acest virus, de testele rapide nici nu mai vorbesc. Este o isterie generala, batranii se inghesuie la vaccinare, stau la cozi sa se inoculeze cu ceva ce nu are studii clinice finalizate pana in 2023. Suntem indrumati ca oile in tarc sa mentinem distanta, sa stam in rand, sa purtam masca, sa nu mai avem opinii care sa fie diferite. Si nu e neaparat ca asa spun guvernantii nostrii pentru ca si ei fac ceea ce li se spune de mai sus. Ni se introduc pasapoarte de vaccinare exact ca si la caini ca sa putem calatori. UE nu mai e o zona libera. Toti operatorii de turism si de transport aerian vor aceste pasapoarte, insa poate vor avea o surpriza si mobilitatea oamenilor tot scazuta va ramane daca oamenii tineri sau cei cu resurse financiare nu doresc acest pasaport sau nu vor sa fie parte a acestei mascarade. Vaccinarea nu pare sa fie pana in acest moment eficienta in a opri raspandirea virusului, poate va avea doar un efect psihic, exact ca un placebo global, insa asta nu vom sti prea curand. Pana atunci, toata lumea in rand, toata lumea acasa, toata lumea cu botul pe labe.

    1. Apreciez cele de mai sus. Felicitări. Însă ce putem face noi ca oameni și aici exclus ieșitul și țipatul in cor la o clădire goală pe vreme rea aka "protest"?

    ..si cirecul continua!

    spectatori, cuparatori de bilete pe locurile din fata, garla 

    circarii se dau in petec sa ne fraiereasca 

    iluzionistii sunt cei mai in voga! 

    traiasca circul

    pacat de consumatorul pacalita de circ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb