FLORIN ROMAN, CĂTRE PSD: ''Nu aţi făcut decât să incendiaţi ţara, să daţi foc finanţelor''

G.U.
Politică / 9 noiembrie 2020

''Nu aţi făcut decât să incendiaţi ţara, să daţi foc finanţelor''

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a transmis, astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, că Partidul Social Democrat este cel mai toxic şi nociv partid din istoria postdecembristă a României, care nu a făcut decât să "dea foc finanţelor ţării", subliniind că PNL nu va impune taxe noi, conform Agerpres.

Dezbaterea "Ora prim-ministrului" din Camera Deputaţilor pe tema proiectului de buget, solicitată de grupul PSD, are loc în prezenţa premierului Ludovic Orban.

"După momentul discursului preşedintelui PSD, mi-a venit în gând începutul unei rugăciuni pe care o rosteam când eram copil. Spuneam: "Înger, îngeraşul meu..." şi acum am actualizat-o pentru că îmi dau seama că unii chiar nu mai au limite şi vă spun: "Înger, îngeraşul meu, scapă-ne de pesedeu". Şi eu sper că în 6 decembrie, cu voinţa românilor care s-au săturat de hoţiile PSD. Vom avea în sfârşit un guvern legitim", a afirmat Roman la dezbatere.

El a susţinut că reprezentanţii PSD nu sunt în măsură să vorbească de predictibilitate, având în vedere că, în timpul ultimului an al guvernării PSD, au fost aduse 236 de modificări Codului fiscal, notează sursa citată.

"Ce mesaje aţi dat dumneavoastră, dragi tovarăşi socialişti, investitorilor când aţi modificat Codul fiscal de 261 de ori în guvernarea celor trei ani de beznă pentru România şi de lumină pentru Liviu Dragnea? Văd că insistaţi foarte mult cu o retorică de campanie electorală şi spuneţi că vom creşte TVA, deşi premierul v-a spus cu subiect şi predicat, clar şi răspicat, că acest lucru nu se va întâmpla. Eventual, va scădea TVA, pentru că avem un proiect în Parlament în care propunem acest lucru, odată ce situaţia pandemică va permite şi acel proiect este al Partidului Naţional Liberal pe care dumneavoastră îl ţineţi sub cheie, la sertare", a spus Florin Roman.

În opinia sa, "Partidul Social Democrat este cel mai toxic şi nociv partid din istoria postdecembristă a României".

"Deficitul bugetar ar fi ajuns - doar pe ceea ce aţi propus şi aţi adus în Parlament în vreme de pandemie - la 16%. Cred că nu mai merită să vă spun că sunteţi complet iresponsabili şi toxici, dar sunteţi şi mari mincinoşi pentru că aţi promis, atunci când aţi preluat guvernarea, că veţi elimina taxe şi impozite. (...) A trebuit ca în scurtul mandat al actualului guvern să îndreptăm şi să eliminăm lucrurile pe care le-aţi făcut: supraacciza la carburanţi, supraimpozitarea contractelor part time, taxele aberante din Ordonanţa 114, facturile la comunicaţii, energie, taxa pe stâlp. Mai mult decât atât, cum sunteţi obişnuiţi să vă înfruptaţi din banul poporului, aţi vrut să naţionalizaţi pilonul 2 de pensii", a adăugat Florin Roman.

El a reiterat faptul că PSD a lăsat stocurile de medicamente pe zero, transmite Agerpres.

"Închei prin a vă spune că în 2021, aşa cum v-a spus şi premierul şi o să mai repetăm până o să înţeleagă toată lumea, PNL nu vine cu taxe noi. Vom veni însă cu venituri noi şi vă înţeleg îngrijorarea, întrucât legea confiscării extinse a averilor, susţinută de Partidul Liberal, a devenit lege şi este publicată în Monitorul Oficial. Din ceea ce au furat iluştrii dumneavoastră conducători Adrian Năstase, Liviu Dragnea sau din şpaga luată de Niky Şpagă cu siguranţă vom întoarce banii acolo de unde au plecat în bugetul României, iar cei care au furat îl vor însoţi pe Liviu Dragnea (...) în puşcărie. Lăsaţi demagogia! Voi sunteţi ultimii care puteţi vorbi despre finanţele României. Nu aţi făcut decât să incendiaţi ţara, să daţi foc finanţelor României şi să vă răzbunaţi pe români", a adăugat Roman.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bai ipochimenule, tu ai consumat la greu etnobotanice, iar acum, sub efectul halucinatiilor, ti se pare ca vezi un alt film! Ia vezi, Sica e cumva mai treaz?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb