Focus/Publicis a realizat noul spot tv pentru promoţia "Vara celor 100 de vacanţe URSUS"

A.S.
Media-Advertising / 19 mai 2011

"Ursus" deschide sezonul verii cu o nouă promoţie a anului 2005 - "Vara celor 100 de vacanţe Ursus" - care va trimite 400 de români în cele mai ţari 10 destinaţii de distracţie din lume. Astfel, Regele Berii în România va asigura în total 2800 de nopţi de cazare la hoteluri de 4 şi 5 stele. În cadrul campaniei promoţionale din acest an, ce se desfăşoară la nivel naţional în perioada 1 mai - 31 iulie, Ursus va oferi premii în valoare totală de peste un sfert de milion de euro. Cele 100 de vacanţe Ursus sînt cu atît mai tentante cu cît fiecare participant la promoţie are şansa de a pleca la distracţie însoţit de trei prieteni. Pentru cei 100 de cîştigători şi pentru prietenii acestora, Ursus va oferi super-vacanţe "la pachet", incluzînd 7 nopţi de cazare la hoteluri de 4 şi 5 stele în sistem demipensiune, transportul dus-întors cu avionul şi asigurările de călătorie. Cele 10 destinaţii de distracţie alese de Ursus sînt: Palma de Mallorca, Creta, Ibiza, Barcelona, Malta, Amsterdam, Veneţia, Paris, Egipt şi Tunisia.

Pentru a cîştiga una din cele 100 de vacanţe, consumatorii de bere Ursus trebuie să se uite sub capacul sticlelor de Ursus Premium 0,5l şi Ursus Pils sau sub inelul cutiilor de Ursus Premium 0,5l şi să descopere inscripţionat numele uneia dintre cele 10 destinaţii. Valoarea totală a premiilor oferite de Ursus în cadrul promoţiei din acest an este de 285.500 euro. Impozitul aferent premiilor acordate va fi plătit de asemenea de către Ursus.

Promoţia "Vara celor 100 de vacanţe URSUS" este comunicată printr-un nou spot TV realizat de Focus/Publicis, ce va fi difuzat pe toată durata campaniei. Spotul regizat de Enrico Satta a fost realizat de casa de producţie Multimedia Est, fiind filmat la World Trade Plaza şi pe aeroportul Otopeni.

Compania de Bere România, membră a SABMiller plc., deţine în acest moment 4 fabrici de bere, cu o capacitate totală de 3 milioane hectolitri şi aproximativ 1.300 de angajaţi. Compania de Bere România îşi desfăşoară activitatea în oraşele Cluj-Napoca, Buzău, Timişoara şi Braşov, şi deţine o cotă estimativă de piaţă de 24%. Mărcile Companiei de Bere România sînt Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni şi Pilsner Urquell. SABMiller plc. este unul dintre cei mai importanţi trei producători de bere din lume, cu un volum de 137,8 milioane hectolitri înregistrat în perioada 1 aprilie 2003 - 31 martie 2004. Compania este prezentă în peste 40 de ţări de pe 4 continente, dispune de un portofoliu de mărci solid şi ocupă o poziţie de vîrf în multe dintre ţările unde sînt amplasate fabricile sale de bere.

În afara Statelor Unite, SABMiller plc. se situează printre cele mai importante companii din lume care se ocupă de îmbutelierea produselor Coca-Cola. Grupul a încheiat exerciţiul financiar la data de 31 martie 2004 cu un profit (înainte de impozitare) de 1.391 milioane USD şi o cifră de afaceri de 12.645 milioane USD. Compania SABMiller plc. este cotată la bursele din Londra şi Johannesburg.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb