Reprezentanţi ai industriei alimentare şi de băuturi, ai industriei HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele), precum şi reprezentanţi din mediul bancar şi ai autorităţilor participă, astăzi, la evenimentul Food Intel Forum, relatează Agerpres.
Organizat la Bucureşti, forumul este structurat în mai multe conferinţe ce se vor desfăşura în paralel, dar şi într-o sesiune plenară.
Potrivit organizatorilor, cele trei conferinţe programate vor avea ca teme: "Impactul crizei forţei de muncă asupra dezvoltării şi calităţii serviciilor în HoReCa, industriile alimentară şi agricultură", "Producţia de carne şi industria de prelucrare a cărnii, obiectiv strategic în România", "Agricultura viitorului şi rolul tehnologiilor disruptive".
De asemenea, în cadrul sesiunii plenare, dezbaterea este axată pe "Finanţare, dezvoltare şi transdisciplinaritate în producţia şi serviciile din industriile alimentare, de băuturi, HoReCa şi agricultură', conform sursei citate.
Pe lista invitaţilor sunt menţionaţi: Octav Dura director executiv Patronatele din Industria Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), Ilie Van, preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări din România, Ioan Ladoşi, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Carne de Porc din România, Varujan Pambuccian, Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, Cristian Pârvan, preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni (PIAROM), Sorin Minea,preşedintele Romalimenta, Federaţia Patronatelor din Industria Alimentară, şi George Bădescu, director executiv, Asociaţia Marilor Retaileri.