Forumul Economic Mondial sugerează că există motive "solide şi raţionale" pentru microciparea copiiilor

F.D.
Internaţional / 23 august 2022

Forumul Economic Mondial sugerează că există motive "solide şi raţionale" pentru microciparea copiiilor

Forumul Economic Mondial a publicat un articol care sugerează că ar fi o mişcare "solidă, raţională" ca copiilor să le fie implantate microcipuri. Ideea este promovată într-o postare pe blog pe site-ul web al elitei din Davos, care discută despre viitorul realităţii augmentate şi al unei "societăţi augmentate", relatează ZeroHedge.ro.

"Oricât de înfricoşător ar putea suna implanturile de cip, ele fac parte dintr-o evoluţie naturală pe care au suferit-o cândva dispozitivele purtabile. Aparatele auditive sau ochelarii nu mai poartă un stigmat", se arată în articol.

"Sunt accesorii şi chiar sunt considerate un articol de modă. De asemenea, implanturile vor evolua într-o marfă", scrie omul de ştiinţă Kathleen Philips, sugerând că cultura şi influencerii vor fi folosiţi pentru a promova cipurile implantabile ca simbol de statut la modă.

Articolul susţine ideea că oamenii augmentaţi sunt inevitabili şi că elitele globale trebuie să stabilească un monopol al puterii asupra tehnologiei pentru a o reglementa "etic".

Tehnologia are nevoie de "sprijinul, viziunea şi îndrăzneala potrivite", care, bineînţeles, vor fi oferite de aceiaşi oameni care încearcă cu disperare să cenzureze Internetul pentru a nu putea fi criticaţi.

"Tehnologia de creştere va ajuta în toate etapele vieţii: copii într-un mediu de învăţare, profesionişti la locul de muncă şi vârstnici ambiţioşi. Există multe posibilităţi", scrie Philips.

"Ar trebui să implantaţi un cip de urmărire în copilul dumneavoastră?" întreabă omul de ştiinţă, adăugând: "Există motive solide şi raţionale pentru asta, cum ar fi siguranţa".

Şeful Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a scris în cartea sa "Marea resetare" că a patra revoluţie industrială "ar duce la o fuziune a identităţii noastre fizice, digitale şi biologice", despre care clarifică el că este despre microcipuri implantabile care pot citi gândurile voastre.

În timpul reuniunii de anul acesta a elitiştilor globali de la Davos, CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, i-a explicat lui Schwab cât de curând că vor exista "pastile ingerabile" - o pastilă cu un mic cip de microcip care ar trimite un semnal wireless către autorităţile relevante atunci când medicamentul va fi consumat, conform ZeroHedge.ro.

"Nu a fost cu mult timp în urmă că cei care speculează cu privire la un viitor în care se întâmplă acest lucru ar fi recunoscuţi drept teoreticieni ai conspiraţiei, dar acum, cel mai vocal punct de vedere al elitelor lumii prezice că implanturile de cip vor deveni în cele din urmă doar o marfă", scrie Didi Rankovic.

De asemenea, o şcoală primară australiană a prezis "microcipuri în creierul elevilor" în decurs de 10 ani înainte de a şterge ulterior buletinul informativ care conţinea profeţia înfiorătoare, mai precizează Zerohedge.ro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Asta cu "siguranta" inseamna defapt CONTROL!!!!

    Nu ezista motive de implatare decat pentru un mai BUN CONTROL!!! 

    Nu este ca si cum Zilnic se intampla nesigurante cu copilul!!! Nesiguranta apare odala la x timp si este oricum neanticipat.... este o lege a probabilitatilor in timp ce Cipuarea scade legea probabilitatii si duce la total CONTROL! 

    Asa cum poti sa urmaresti o masina sau un telegon prin unde asa pot sa urmaresti si un caine si un om daca ii bagi un cip rfd. plus ca si colectatul de date devine mult mai intim si mult mai valoros pe piata neagra sau piata reglementata! 

    Se va putea modelea nevoi viitoare pe baza unor tipare de comportament! 

    s c cret 

    1. Evident ca urmaresc controlul prostimii si se folosesc de orice mijloace.

    Pe indivizii astia, doar plutoanele de executie ii mai pot opri din satanismul, crima si dementza lor! Doar ca in acest moment, la ce slugoi si-au pus in fruntea Coloniilor lor, acest lucru este irealizabil!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb