FOTBAL ŞI BANI Echipa naţională are echipamentul asigurat până în 2022

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 31 august 2018

Echipa naţională are echipamentul asigurat până în 2022
  • document ataşat Programul grupei 4, seria C, Liga Naţiunilor UEFA
    apasă aici pentru a descărca.

    Conducerea FRF a semnat, la Portillo de Toledo (Spania), un nou contract cu firma Joma, care livrează echipamentul de joc şi antrenament pentru loturile naţionale. Înţelegerea a fost prelungită până la data 31 decembrie 2022.

    La semnarea contractului au participat Răzvan Burleanu, Preşedinte FRF, Bogdan Popescu, Manager Comercial FRF, Alexandru Cândea, Account Manager FRF, iar din partea Joma, Jose Manuel Lopez, CEO, Alberto Lopez, General Manager, şi Marina Lopez, Marketing Manager. Înainte de parafarea documentelor, delegaţia FRF a vizitat sediul Joma, unde a văzut cum se creează noile modele, cum se ambalează şi cum se livrează echipamentul echipelor naţionale.

    Preşedintele FRF Răzvan Burleanu consideră că acest parteneriat este benefic pentru ambele părţi: "Sunt foarte fericit să mă aflu aici în această zi specială. Federaţia Română de Fotbal este bucuroasă să semneze un nou contract cu Joma. Evenimentul vine ca o confirmare a hotărârii pe care am luat-o în 2015, când am decis să devenim parteneri. Am zis atunci că ne dorim să construim o relaţie pe termen lung şi iată că astăzi putem anunţa că parteneriatul cu Joma va continua cel puţin până la finalul anului 2022. Suntem bucuroşi să fim parte dintr-o poveste de succes, o poveste care a început în 1965 şi care a evoluat de-a lungul anilor, ajungând să fie azi un brand recunoscut la nivel mondial".

    Alberto Lopez consideră o mândrie faptul că echipa naţională a ţării noastre foloseşte echipamentul creat de firma spaniolă: "Federaţia Română de Fotbal este un partener la care noi ţinem foarte mult. Ne bucurăm că vom continua acest parteneriat pentru încă patru ani. Faptul că echipa naţională a României evoluează în echipamentul creat de noi este un lucru cu care ne mândrim. Considerăm că la nivel european, dintre clienţii noştri, este reprezentativa cu cea mai mare notorietate. Sperăm să avem succes împreună şi să ne revedem peste patru ani pentru un nou contract". Începând din 2015, Joma este sponsorul tehnic al tuturor reprezentativelor României, de la naţionalele cele mai tinere, Under 15, feminin şi masculin, şi până la seniori şi senioare, inclusiv futsal sau fotbal pe plajă.

    În luna septembrie, reprezentativa tricoloră va disputa primele jocuri din noua competiţie Liga Naţiunilor UEFA. Pe 7 septembrie, de la ora 21:45, tricolorii întâlnesc, la Ploieşti, selecţionata Muntenegrului, într-un joc care se va disputa fără spectatori, pentru ca pe 10 septembrie, de la ora 21:45, naţionala să joace la Belgrad, pe stadionul Partizan, împotriva Serbiei.

    Câştigătoarele grupelor - Ligii Naţiunilor vor promova în seria superioară a ediţiei următoare, ultimele clasate retrogradând în seria inferioară. Pe 2 decembrie 2018 are loc tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2020. Cele şase urne valorice vor fi stabilite exclusiv pe baza performanţelor din grupele Ligii Naţiunilor. În seria noastră, câştigătoarele celor patru grupe alături de cele mai bune două ocupante ale locurilor secunde vor fi în a treia urnă valorică pentru tragerea la sorţi a preliminariilor Euro 2020. Celelalte echipe vor fi în urna a patra valorică.

    Opinia Cititorului ( 2 )

    1. Crezi ca mai intereseaza pe cineva DN-ule cu ce se imbraca loserii astia , ce nu vor avea nici o sansa cu Serbia? Dupa ce oitzele si chefereul clujean s-au facut de ras aseara ? Vrei dumneata sa ai audienta ? Fa ca jijisport si publica interviuri video cu puscariasul fecali despre Dumnezeu, ingeri si biserica noastra stramoseasca !

      Crezi ca mai intereseaza pe cineva DN-ule cu ce se imbraca loserii astia , ce nu vor avea nici o sansa cu Serbia? Dupa ce oitzele si chefereul clujean s-au facut de ras aseara ? Vrei dumneata sa ai audienta ? Fa ca jijisport si publica interviuri video cu puscariasul fecali despre Dumnezeu, ingeri si biserica noastra stramoseasca !

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    14 Aug. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9761
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
    Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    hipo.ro
    hipo.ro
    energyexpo.ro
    roenergy.eu
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    oaer.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb